Nőgyógyászati ultrahang előtt lehet reggelizni? (tudásbázis)
igen, hasi uh-nál teli hülayg, hüvelyinél üres.
amúgy meg enni természetesen lehet, hiszen nem a hasat, hanem alhesi részeket nézi csak.
Az jóó
Mert a " szervek " egymes mögött vannak. Bélrendszer ahogy kanyarog, meg a petefészek.. Én szoktam nézni a képernyőt, általába... Aztán eltünt. Igen a hasinál kb 4 órával előtte nem ehettem...
telt hólyag hasi UH-nál kell , én így tusom
nőgyógyászati UHnál nem kell, hüvelyinél egyenesen kellemetlen is lenne
Érdekes, nekem az ellenkezőjét mondták, igyak sokat, tele legyen a hójag.
Nagyon buta kérdésnek fog tűnni, de igenis komoly! Nincs szorulásod??
( nekem pont amiatt néztek félre valamit. rendbe jött a dolog zöldtea reggel éhgyomorra, folyamatosan ürült a bélrendszer, és már nem is látták azt amit annak hittek )
A vizsgálatnál igen, jó ha üres a hojag.
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- A nőgyógyász ultrahangon meg tudja nézni, hogy milyen állapotban vannak a petevezetők? Van-e hegesedés?
- Keresek Szegeden olyan nőgyógyászt, akinek van magánrendelője és végez mell ultrahangot. Tud valaki ajánlani?
- Testvérem most végzett az ultrahangon. Endometrium 8mm hasi uh volt csak, nőgyógyászatilag nem vizsgálták. Lehet állapotos?
- Kecskeméten vagy környékén tud valaki olyan nőgyógyász magánrendelést, ahol szerda délelőtt ultrahangképet tudnának nyomtatni(terhesség:))?
- Milyen számon lehet időpontot kérni a Pécsi Nőgyógyászati Klinika terhességi ultrahangjára?