Keresek Szegeden olyan nőgyógyászt, akinek van magánrendelője és végez mell ultrahangot. Tud valaki ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Olyan nőgyógyászt keresek Szegeden,aki középidős vetélésekkel foglalkozik.Harmadik babámat veszítettem el két hete 18 hetesen.Sok problémám van:pajzsmirigy,talán lupus. Pécsen azt mondták már nincs remény.Segítsetek, ha tudtok!!!!!
Szia!
Én Szegeden ide szoktam mell UH-ra elmenni ellenőrzésre:
Ha nem változott a rendszer náluk a legutóbbi látogatásom óta, akkor kedden délelőtt és szerda délután lehet hozzájuk menni!
Sok szerencsét!
Menj el sürgősen egy mammográfiai vizsgálatra!(háziorvos,vagy nőgyógyász beutalójával fogadnak csak!)Az idő telik,és nagyon sok minden lehet a háttérben!
SEMMIKÉPPEN NE IJEDJ MEG!!MERT NEM MINDEN CSOMÓ RÁK!DE MINDEN CSOMÓT MEG KELL VIZSGÁLNI!
Bocs,de nem szeretek kintre írni.
Ha elfogadod a tanácsomat nem privát nőgyógyászhoz mész,hanem az onkológiai szakrendelésre.Sokkal egyenesebb és gyorsabb út vezet oda,hogy minél előbb megvizsgáljanak.A legtöbb nőgyógyász nem tud olyan alaposan diagnosztizálni mell ultrahangot mint a mammográfián teszik.Valószínű neked nem szükséges a mammográfia,de ott csinálják az UH-t is. Hidd el tudom én már voltam hasonló helyzetben és az idő nagyon fontos tényező.Kívánom,hogy negatív leletet kapj.Ha bármiben tudok segíteni írj nyugodtan.
További ajánlott fórumok:
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Mennyibe kerül átlagosan egy nőgyógyászati vizsgálat magánrendelőben?
- Tudna nekem valaki egy jó nőgyógyászt ajánlani? Nem magánrendelőt!
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Kecskeméten vagy környékén tud valaki olyan nőgyógyász magánrendelést, ahol szerda délelőtt ultrahangképet tudnának nyomtatni(terhesség:))?
- Szegeden keresek JÓ nőgyógyászt, akinek van magánrendelése, ismertek ilyet?