Nőgyógyászati hormonok eredményeinek értelmezése (beszélgetés)
Szia!
Babák mamák fórumon vannak jó topikok,ott tudnak neked segíteni a csajok.
Tudom hogy nem lombikozol,de a Lombikprogram 40 felett topicba nagyon ügyesek és segítőkészek a csajok.
Valaki tud segíteni értelmezni a 20 napi hormonok eredményét?
Lh 20,94 IU/l
Fsh 9,89 IU/l
Prolaktin 322 mIU/l
Ösztradiol 1211,1 pmol/l
Progeszteron 1,42 nmol/l
Totál tesztoszteron 0,890 nmol/l
Ezek a 20. Napi hormoneredmények ma kaptam meg. Annyi világos nincs peteérésem a többit nem értem. Fél éve próbálkozunk babával semmi eredménye,ezért kellett a vizsgálat. Ami érdekes hormonvizsgálat előtt voltam nőgyógyásznál és ultrahagon keresztül láttuk volt 2 nagy tüszőm,15 mm / es. Azt mondta most kell együttlenni 2-3 napban mert megfog repedni. De ezek szerint mégsem sikerült. Az értékeim mellett van luteális fázis
Középidő
Folliculáris fázis
Most nekem mit kell nézni? Ha a középidőt nèzem minden határon belül van kivéve a progeszteron. Ha a luteálist akkor gond van sok helyen. Valaki tudna segiteni? Kedden megyek vissza nődokihoz ugy izgulok.
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- A nőgyógyászom azt mondta 3 hét múlva lesz a rákszűrésnek eredménye, de jövő héten már 5 hete voltam és még mindig nincs eredmény, miért?
- Valaki megmondaná, hogy a nyáregyházi Jósa András kórház nőgyógyaszát készült vizsgálat eredménye mennyi idő és hol vehető át a lelet?
- R.nagy uterus afv-ben.Néhány nappal a beágyazódás után lehet ilyen eredménye a nögyógyászati vizsgálatnak?
- Ért valaki vérképeredmény értelmezéshez? Normális eredmények ezek?
- Mire utalhat, mit jelenthet a következő a nőgyógyászati vizsgálat eredményének papírján?