Nincs Több Titok konferencia (beszélgetés)
Ez jó kérdés? Mert ha egyáltalán észreveszik az utolsó percben. Pár évvel ezelőtt a tv-ben bemondták: most jelentette be a NASA, hogy 3 nappal korábban húzott el mellettünk egy ilyen, mert annyira gyorsan mozgott, hogy a műszereink jelezni sem érkeztek.
Az ősembernek nem volt semmi műszere, csak ült a csillagos ég alatt a tábortűz mellett, és ha azt látta már messziről, hogy mindjárt becsap az isten nyila, legalább érkezett egy sort imádkozni. Mi már azt is csak Szt.Antal kapujában tudnánk megtenni! :))
Vagy arról tartunk konferenciát, hogy sorra vesszük, mi minden az, ami még titok.
Konferencia az kell, nem élet az élet konferencia nélkül. Ott fogjuk megbeszélni a "nagy semmit", ahogy az egyik főnökön mondta a kisz-gyűlésekről. :)
Azért ennek örülök. Világ életemben pacsirta voltam.
Igaz, hogy most az óra állítás után még valahogy este nem igazán tudok időben lefeküdni, de kelni már többé-kevésbé sikerül.
Az éjszakai baglyok korábban halnak, mint a koránkelők - írta meg az MTI egy amerikai és brit kutatók alapján. A brit Surrey-i Egyetem és a chicagói Északnyugati Egyetem kutatói 430 ezer, 38 és 73 év közötti személy részvételével végezték kutatásukat.
Eredményeik szerint az éjszaka szélsőségesen aktívaknál a 6,5 évnyi kutatási idő alatt 10 százalékkal nagyobb volt a halálozás kockázata, mint a korai kelőknél. Úgy vélik, az éjszakai baglyoknak biztosítani kellene a lehetőséget, hogy későbbre halaszthassák a munkaóráikat.
Én is értelek, de nekem ez így túl bonyolult 😂
Viszont látom, hogy az első nagy titokra máris fény derült, így ki is lettél elégítve 😀
😀😀😀
Köszönjük! :))
Értem én, de ami tömegeket érint, érdekel, ami közügy, stb. azt legalább itt osztogatjuk. Tudod, mint mások, máshol az észt! 😀
Azért az betyárul érdekelne, szeretném tudni hogy aki ezt a fórumot elindította, csak úgy, a cél meghatározása nélkül, mikor fogja elárulni nekünk, hogy mit is szeretett volna elérni.
(Mert tudod, ha ezt elárulja, akkor már azt is tudni fogjuk, hogy ki ő???)
De hogy valójában erre vagyunk kíváncsiak, azt nem áruljuk el neki, az maradjon a mi titkunk!😀
Egyelőre Titok!
Valaki kitalálta a fórum címét, és fel is rakta az új fórumok közé, és ennyi.
Mi elkezdtük úgy, hogy közzétesszük: ez sem titok, az sem titok, kinek mi jut eszébe, tudomására valami, ami már nem titok.
Az még egyelőre titok, hogy kinek a fóruma, és mi célból indult. Majd elárulja ha akarja. Mi egyelőre használjuk! :))
Én délelőtt találtam egy új felfedezésről cikket. Visszakerestem, ide teszem, akit érdekel az emberi faj eredete:
Öntisztuló békalábak
A Glasgowi Egyetem kutatói rájöttek, hogy a levelibékák lábujjain ragadós párnácskák ülnek, melyek segítségével bárhol megkapaszkodhatnak. A békák lábujjain olyan váladék van, amely mozgás közben tisztítja is azokat, így a zöld kis állatok ujjacskái mindig tiszták és megbízhatóak. Most újrahasznosítható öntapadós felületeket próbálnak előállítani az így szerzett tapasztalatokkal.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehetne tenni, nincs székletem, de több betegségem is van, már sok mindent kipróbáltam...
- Nincs rád szükség többé....
- Ha nincs több kompromisszum...
- A gyerekorvos elmehet a rendelési idő vége előtt, ha nincs több beteg?
- Elengedtem ezt az évet, nincs több stressz, várom mit hoz 2023 🤗🎉
- Nincs Több Titok konferencia