A gyerekorvos elmehet a rendelési idő vége előtt, ha nincs több beteg? (tudásbázis)
A mi körzetink senkihez sem megy rendelési idő alatt
Hívjam az ügyeletet. Merthogy olyan is van nálunk 0-24
Nálunk a körzeti dokinő rendszeresen otthagyja a rendelést kb. 14:00 óra körül, mert megy a gyerekeiért Pestre a gimibe (gondolom, tömegközlekedéssel nem lehet 20 km-t jönni).
Ilyenkor az a duma, hogy beteghez megy. Csakhogy beteghez nem megy ki, ez köztudott, hogy azt mondja, hívják ki az ügyeletet (a városunkban 0-24-ben van ügyelet, körzeti orvosok rendelésétől függetlenül).
Gyerekorvos: 17:00-ig rendelt, odamentem 16:00-ra (akkor tudott elvinni a férjem, kicsi volt a gyerek, és messze van). Asszisztensnő volt már csak ott, közölte, hogy a doktor úr már elment, mert nem volt beteg:((
Ja, csak hát azért jöhet még az utolsó egy órában is valaki, aki akkor tudja bevinni a gyerekét.
Egy adott orvost nem találtam péntek délben 1 órával a rendelés vége elött
Bepöccentem, mert sos volt
Irtam reklamációt az igazgató főrvosnak
Megrótták a dokinőt, és pesze még neki állt feljebb
Igencsak keményen válaszoltam neki
Munakidő az munkaidő!
akkor megy el, amikor akar:)
én a helyedben odatelefonálnék, és megkérdezném, hogy tud-e akkor fogadni. ha azt mondja igen, akkor biztos megvár titeket, és be is hív. ha nem, akkor meg nem mentek hiába.
A biztonság kedvéért jelezd az orvosnak, hogy így tudtok csak odaérni.
Tíz perc nagyon kevés idő, és lehet át is kell adni a kollégájának.
mér=még
bár már mindegy
Nem,nem ettol teszem fuggove hogy ezt a hivatast valasztom-e.:D
Ocsemmel 10 perccel a rendelesi ido vege elott fogok odaerni,ezert kerdezem.
További ajánlott fórumok:
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- 3év GYES után elmehetek munkanélkülire, ha GYES előtt nem volt munkaviszonyom?
- Ha nem tudok szoptatni 7 hónapos babát, jogosult vagyok tápszert irattatni a gyerekorvossal?
- Április 1-én kezdenék dolgozni GYED után régi m.helyemen, előtte le kell töltenem a fennmaradt 30 nap szabimat. Ezután elmehetnék táppénzre?
- Tudna valaki ajánlani Budapest XXII. kerületben jó gyerekorvost, aki szükség esetén rendelési időn kívül is elérhető?