New style és hip-hop tánc (beszélgetés)
Nem túl jól! :S Csak ilyen 2 napos hostess kóstoltatást találtam, de az nagyon kevés egy albi fenntartásához! Barátommal élek együtt! Ha esetleg hallasz valami melót, akkor szólhatnál :)
Babysitter és házvezető vagyok, ilyesmi érdekelne vagy hostess, recepciós ilyenek,,,, :)
Én tanítok,tesitanár vok egy ált suliban. :) Már 3. éve melózom Újpalotán, ami persze baromi messze van a 9.kertől, de imádom a helyet ahol vok, és semmi pénzért nem mennék már át egy "sima" suliba :)
Hogy haladsz a melókereséssel? :) És kivel laksz a 15-ben?
Ezt nézzétek meg, ha szeretitek az igazán csajos hip-hop-ot. Anasma! Szuper! Megyek decemberben a workshopjára. Hastánc-hip hop fúziót csinál, extra dögös, szerintem ilyet még nem láttatok. :D
Gondoltam, mutatok nektek valami igazán különlegeset, remélem, tetszik majd. :)
Ott laktam, de már elköltöztem :)
Főállású munka kereső vagyok :S :( :) Suliba "járok" levelező tagozat! te?
Huu már 2 éve abbahagytam mindent, mert besokaltam, de most már kéne valami mert nagyon löttyedt vagyok :)
Nofene :) Azt hittem Várpalotán-mert utólag ránéztem az adatlapodra :) Mivel foglalkozol?
Ha a pom-pom lányoskodás menne, akkor a hip-hop is :) És egy jó aerobic óra is alapvetően tartalmaz koreográfiát, mint a hip-hop :) Szerintem lenne esélyed :P Most csinálsz valamit, ill jársz valahova? Aerobic, tánc, bármi?
Én meg a 15- ben lakom! :) Igen én arra gondoltam, mert régen aerobic-osztam, nagyon szerettem!!
A tánccal az a bajom, hogy valahogy nem megy... :D
Tanultam hip hop-ot egy évig, de semmit nem tanultam :S Lehet rossz volt a tanár :D :D
Én cheerleader-re járnék szívesen, csak előbb erősíteni kéne... :S
Amúgy hányadik kerületben van hip hop? Te kezdő vagy? Vagy táncoltál már? :)
További ajánlott fórumok:
- Aki a hip-hopot vagy rapet szereti...
- Szereted a rap, hip-hop, R&B, soul zenéket?
- Budapest vonzáskörzetében hol van hip-hop, r'n'b és hasonló tipusú szórakozóhely?
- Hol lehet kapni nagyon bő, szürke színű melegítőnadrágot, olyasmit, amiben hip-hop táncosokat látni?
- Kispesten hol van hip-hop tánciskola?
- Budapestiek! Milyen jó egyesületeket ismerteket, ahol hip-hopozni, társas táncolni lehet egész jó áron?