Névváltozás bejelentése az OEP-nél (beszélgetős fórum)
A TAJ számot egyszer kapod meg életedben, és mindig változatlan marad, hiába lesz más a neved.
Az adószámod sem változik, csak mert férjhez mentél :)
Ezek nem olyan dolgok, amiket x évente meg kell újítani, mint a személyi vagy a lakcímkártya.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Férjez mentem, megváltozott a nevem. (Ez nem most történt...) A kérdésem az lenne, hogy ha a TAJ kártyám miatt bejelentem az OEP-nél a névváltozást, akkor a TAJ számom is módosul, vagy csak a nevemet módosítják?
Azért fontos a kérdés, mert TGYS-t kell igényelnem, és gondolom nem lenne hátrány, ha a TAJ kártyám a férjes nevemre szólna... viszont ha módosul a TAJ számom is, akkor mindenhol (orvosoknál, biztosítónál, stb.) is szólnom kell. vagy lényegtelen formalitás a névváltztatás a TAJ kártya esetében? /ugyanis eddig sehol nem szóltak, hogy a lánykori nevemen van a TAJ kártyám... Pedig, ha gond lenne, gondolom szólnának./
További ajánlott fórumok:
- Te megünnepelnéd a névváltoztatásodat? :)
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Válás után névváltoztatás. Hogyan?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?