Neurológia / Epilepszia (beszélgetés)
Szia!
Neuwirt nem ment nyugdíjba, rendel még a budaiba is és mi októberre kaptunk hozzá időpontot a bethesdaba.
Igen, most azok. Kopkopkop.
De volt egy nagyon szörnyű időszakunk ötperces eszméletvesztéses rángógörcsökkel. REmélem, hogy az soha de soha nem ismétlődik meg.
Már gyógyszerezik a Kicsit, és a profasszony szerint minden jel a jó kimenetel irányába mutat... Ebben kapaszkodunk.
Szerdán kell hívni a budaiba és ott hátha tud fogadni, különben október 15-re kaptam időpontot.
A mostani orvosát meg holnap megkeresem és azt hiszem elbeszélgetek vele zárt ajtók mögött.
Nem biztos, hogy ezek rohamok, illetve sosem voltak rohamai csak néha-néha jobban bemozdult az EEG tűje, így nem tudom hogy ezek mik de nem szeretném görcsök között tudni szegényt. Ki is fárasztják és roncsolják is az agyat :(
Most görcsmentesek vagytok?
Érdemes kivárni, hidd el.
Nekünk ő mondta ki először a diagnózist, egy órát benn voltunk nála a kicsivel, és őszintén szólva nála jobbat nem tudok. Ismeretlenül is telefonon segített a göncsöknél, szólt az érdekünkben. Ha ő nem szólt volna, nem tudom, hogy megállunk-e öt görcsnél... :-(
Akkor jó!
Kívánom Nektek a legjobbakat!
Köszönöm, én is Rá gondoltam és próbálom elérni telefonon csak igen nehéz hozzá időpontot kapni.
Köszönöm.
Szia!
Segíteni sajnos nem tudok, de szorítok, hogy jó kezekbe kerüljetek!!!!
Tornára jártok?
Hali
Kata
Szia!
Nekünk Pesten prof. Neuwirt Magdolna segített. Nagyon gyerek- és szülőbarát, csak ajánlati tudom. A Bethesdába dolgozik, ő a neurológai osztály főnöke, és szakterülete a gyermek epilepszia.
Sziasztok!
Az én kisfiam 10 hónapos, oxigénhiányosan született és szeretnék gyermek neurológust váltani mert a mienk túl elfoglalt a gyermekemre. Olyan dokit keresnék, aki foglalkozik a gyerekkel, szülőnek normálisan elmondja hogy mi a baj és azt hogyan lehet kezelni és ért az epilepsziához is. Az sem baj ha magán doki és esetleg a homeopátiában is érdekelt.
Köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?