Nemi szerven (szeméremajakon belül) hogy lehet párakötést alkalmazni? Volt már valakinek? (tudásbázis)
5. jennyke 1
2013. dec. 10. 17:02
Nem kaptam rá krémet azt mondta olyan krémmel kenjem amilyennel akarom csak zsiros legyen.
Köszi
4. evangelika
2013. dec. 10. 12:09
Szia! Bekened a bibit a kenőccsel amit kaptál rá, kis gézlapot bevizezel és folpack vagy nejlon zacskó darabkával együtt (a gézlap közvetlenül a csomóra, erre a nejlon és felhúzod a bugyit. Ennyi. Nappal is megoldható (ha nagyon gyulladt, vagy fáj), vécézéskor cserélendő, de éjszaka hatékonyabb. Mielőbbi jobbulást!
3. jennyke 1
2013. dec. 9. 20:48
Sajnos nem.Az az érdekes,hogy az egyik doki azt mondta ne törődjek vele a borotválkozástól alakult ki a szeméremajkamon belül egy csomó szerűség a másik doki azt mondta ez nem jó és pár napig kötés ami szerinte nem fog segíteni ha nem ki kell venni.
2. Kolibri
2013. dec. 9. 17:44
Ez eleg bonyolultnak hangzik. Max valahogy ejjelre...
Mas kezeles nem johet szoba?
1. jennyke 1
2013. dec. 9. 12:11
Érdeklődnék
További ajánlott fórumok:
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni?
- Levelezős diákkal, diák BKV bérletet miért nem lehet alkalmazni?
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?