Levelezős diákkal, diák BKV bérletet miért nem lehet alkalmazni? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nálunk is megy a harc...vegyünk levelezőn vagy ne?
Valaki vett végül is??
De azért a kérdést, mégsem sikerült orvosolnunk..
Az esti tagozatos miért vehet BKV diákbérletet, és én a levelezős miért nem? Amikor egy teremben ülünk, ugyanakkor, ugyanazokon az órákon!!! ???
Laktunk albérletben, amikor a legkisebbet vártam. elintéztük a főbérlővel, hogy be legyünk jelentve. ezt nálatok nem lehet megoldani?
Mi azt mondtuk, hogy akkor elmegyünk, ő meg tudta,hogy nem biztos a következő bérlő rendesen fizet.
nálunk is így volt, még nem tapasztaltam magamon bölcsöde miatti leki hátrányokat.
:)
"így lehet, hogy én is éhen halok majd a családommal együtt, de én nem szeretném beadni bölcsibe a gyereket"-Nekem is így alakult.
Aha. Mit szólsz ahhoz a szülőhöz, aki miatt valóban éhen halt a gyerek,mert nem adott neki enni, és nem kért segítséget sem? Azért ne legyünk ennyire szélsőségesek.
Látod az én esetem más. Én beadtam, így több lett a jövedelmem. Míg én dolgoztam, a gyerek közösségben volt.
Ha már szélsőségeket beszélünk:
Én neveltem, a bölcsi besegített, sőt anyósom is kijött vigyázott rá (mellékesen 4 gyereket nevelt mind diplomás), sőt a barátnőm is vigyázott egyszer kétszer.
A bölcsőde nem a purgatórium, a jó anyós, vagy szülő nem az ellenséged. És azért mert alkalmanként vigyáznak rá, még mindig te neveled.
Ja, a gyerek nem lesz idióta.....
"de én magam szeretném nevelgetni a gyerekemet!"-Igen mindenki erre vágyik...
50.000 Ft nem szélsőség szerintem.
illetve nyílván fizetéshez képest, de ez van.
mint mondtam, nem akarlak bírálni.
ha nem mondod meg hogy hova vagy bejelntve (privátba) nem tudok segíteni.
Amikor bölcsibe adtam a középsőt egyszer kérték a papírt a munkahelyről. Utána senki nem foglalkozott vele, hogy dolgozom vagy sem. Ez az állam legnagyobb hibája, és a mi szerencsénk, hogy hanyag és nincs meg a kellő ellenőrzés.
Egyébként nem tudom, ha gyes mellett dolgozol akkor fizetni kell e a sulit. Az első diplomát szerintem nem.
sztem sem szélsőséges.
:)
vissza akartam menni a munkahelyemre: nem vettek vissza.
Kérlek tartózkodja a bírálatoktól: így ismeretlenül meg plána!
én azt írtam le, hogy én hogy csinálnám.
nem akartalak bírálni, de most, hogy jön a baba, biztos, hogy nagyon át kell gondolni azt, hogy te mit tudsz tenni, és nemcsak külső segítséget remélni.
akkor miért mondod, hogy felelőtlen? meg ilyen alacsony fizetés mellett?
A gyerek jönni akart: és kész!
majdnem 30 határán nem fogom elelvetetni a gyerekemet: de semmilyen korhatárnál sem..
Ilyet nem is mondott senki.
További ajánlott fórumok:
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Főiskola - először: szeretnék minnél többet megtudni a levelezős oktatásról.