Német nyelvterületen masszőrként munkavállaláshoz mely masszázsismeretek a leghasznosabbak? (tudásbázis)
Azért kérdeztem, mert a német oldalakon keresgélve könnyebb lenne.
Próbáljatok meg a neten található oldalakon németül tanulni. Vannak ilyenek, Deutsch für Ausländer kereséssel találtok.
A kiérés pillanatától kezdve szükség lesz a nyelvtudásra, és a munkakeresésnél nem előny, ha valaki nem tud beszélni az ügyféllel. Vagy ha az állásinterjún nem meggyőző.
Én tudok németül, de a masszázshoz nem értek, és azt sem tudhatom helyettetek, hogy hol lenne szállásotok, mert ugye ott helyben kellene munkát keresni.
Szívesen segítek, de megfelelő nyelvtudás nélkül nem lesz kánaán. Ismerek egész családot is, akik nagy merészen még az itthoni lakásukat is eladva mentek ki. Annak az árát felélték, de mert a munkavállaló férfi sem tudott jól németül, még a gyengébb munkában is becsapódott, mert a szerződését sem értette, amit aláírt. Végül hazajöttek, és lakhattak megint a mamánál.
Hogy legyen alapja, jógastúdióban kellene próbálni.
Ez például, Gödöllőn van:
Ha én akarnék ilyen masszázst, utánanéznék, hogy a masszőr hol tanult. Nekem jó ajánlólevél lenne egy jógastúdió, bár azok között is vannak felületesek, de ez nem olyannak tűnik.
Az ajurvédikus masszázs nagyon kedvelt, az energetizáló, az aromaolajos, reflex-zónás.
Ezeket német nyelvű, masszázst kínáló oldalakon látom.
További ajánlott fórumok:
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Mi védi a munkavállalót ha el akarják küldeni?
- Külföldi munkavállalás családdal
- Dél-Spanyolország, Angalúzia, munkavállalás stb! Segítséget szeretnék!
- Kutya, mint családtag kontra munkavállalás.Hogyan oldanátok meg?