Dél-Spanyolország, Angalúzia, munkavállalás stb! Segítséget szeretnék! (beszélgetős fórum)
Ritka az az eset, amikor valaki csomagol és már várja a lakás és a munkahely.
Legtöbbször sok-sok hónap szükséges, hogy a legfontosabb dolgok összejöjjenek. És ehhez bizony anyagilag sem árt felkészülni.
facebook-on találtam most egy zárt csoportot, írtam is nekik..
Spanyolul kezdek el ma filmet nézni, az nálam az angolban sokat segített, a mai napig segít.
Azt konkretan nem tudom.
Iwiw-en ugy remlik regen volt magyaroknak klubja vagy forumjai, ott is nezz szet, ha nagyon akarod, sikerulni fog.
Es persze mas forumokon is erdemes, volt meg egy portal, de nem emlekszem a nevere, csak futva neztem bele regen, de sokat karattyoltak a tapasztalataikrol.
Nagyon jó ötlet! köszönöm, erre még nem is gondoltam!
talán itthonról is ki tudnak küldeni nem? tanulás szempontjából!
Hivatkozz arra, hogy a nyelvet akarod megtanulni, csiszolni!
Ha mar ott vagy, tudsz ismerkedni, jobb munkat keresni, ha a meglevo nem jo.
Az biztos, ha talalsz ott munkat, jobban fogod magad erezni mar csak a kornyezet es idojaras miatt is, mintha Angliaba jonnel.
A segundamano.es- en van trabajo hirdetesi lehetoseg is, lehet erdemes lenne ott feladnod egy hirdetest.
1hete kezdtem el tanulni, elég keményen!
nem idénymunkát szeretnék
senki nem mondta, hogy a levegőbe beszélsz. Én legalábbis nem.
olyan helyre szeretnék menni ahol napsütés van és tengerpart
értem!
Malaga, Marbella, Torremolinos stb..helyekre gondoltam, nem Madrid vagy ilyesmi!
Angliában él az unokatesóm meg jópár barátom és ők mondták, ráadásul kb fél millával kéne elindulnom hogy találjak egy albérletet, ami rohadt drága meg stb...legalább 1 hónapig ellegyek...fél millió, rengeteg...:(
A spanyolok kevesbe szeretik a kulfoldieket, legalabbis a fovarosban, mint az angolok. (most Angliaban lakom)
Az andaluzokat nem ismerem annyira.
Ha penzt akar valaki keresni, szerintem Angliaban talalja meg legkonyebben a modjat meg mindig.
Probalj meg ismeroson keresztul keresni, ugy menj ki, hogy mar van mire. A munkaltato segiteni tud a szallasban.
27%- os a munkanelkuliseg es ovakodj a romanoktol- beloluk sok van ott.
További ajánlott fórumok:
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Mi védi a munkavállalót ha el akarják küldeni?
- Külföldi munkavállalás családdal
- Kutya, mint családtag kontra munkavállalás.Hogyan oldanátok meg?
- Mit tehet a munkavállaló, ha hónapok óta nincs munkaszerződése?