Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált? (tudásbázis)
Gratulálok minden Idiótának aki úgy akar fogyni hogy nem eszik semmit vagy csak minimálisat és mindenféle porokat fogyaszt amikben nincs semmi a szervezetének! Remélem egy Darwin díjat megkap az okosságáért.
Ismerősöm 32 éves és ilyenekkel probált lefogyni, sokszor sikerrel. De aki nem dugja a fejét a homokba az utánanéz a mellékhatásoknak! Ő nem tette és most a bélbojhainak annyi, az emésztése katasztrofa és végre elért oda hogy olyan minimálisat és sza× dolgokat ehet hogy tényleg nem hízik meg.
Hogy most arról ne is beszéljek hogy mi történik azzal a szervezettel ami huzamosabban nem kapja meg az agy-,izom-,sejtek- stb működéséhez szükséges tápanyagokat rendszeresen(az nem egészséges táplálkozás hogy reggel 2 gyümölcs aztán estig semmi...)
Aki nem tud egy kicsit sportolni és önmegtartóztatni magát(mert 95%-ban csak ennyi kellene) az megérdemli hogy középkorúként egy csövön sza.jon!! És ugye rengeteg pasi bomlik az ilyen nőkért...
Per pillanat én levesporral "kísérletezem", de még nem tudok eredményről beszámolni.
Eddig még csak 1x ittam, jó ízű és laktat. :-)
Az almaecet jó, de nagyon lassan fogyaszt( évek alatt 1-2 kg, viszont nagyon egészséges) a béltisztító, az béltisztító és nem fogyasztószer.3 hónapos kúrát megcsináltam , de nem a fogyás miatt.
Igazi tejsavót ittam, valódi tejből, illetve aludttejből, az viszont hizlal azért hagytam abba, pedig az is nagyon egészséges ( falun disznókat is hizlalnak vele).
Több féle táplálák kiegészítőt kipróbáltam (meta diet, top form, turbó por stb),de a leghatásosabb a herbalife, a mai napig azt használom eredményesen.
Lehet, hogy egy kicsit drága, de vidáman, jó kedvűen, éhezés nélkül, jojo hatás elkerülésével fogyhatsz. Az eredmény biztos, 30 napos visszafizetési garanciával.
3 hónapja használom, májusig biztosan 2 kaját kihagyok vele, ha elértem a kívánt súlyt utána napi 1 kaját hagyok ki, így megtudom tartani a súlyomat. Ami még fontos, nagyon finom.
Sziasztok.
Nekem a nőgyógyászom fogyott le kb 20-25 kg-ot egy 0% levesportól. Megadta a címet is (Németország) ahonnan lehetne rendelni, de sajna nem tudok németül, pedig kiszállítják, mert már az unióban vagyunk. :-)
Elégeti a felesleget,pl, zsír
tisztán tartja a bélrendszert,
helyre állítja a normál bélflórát.
Nem, a hashajtó mindent kiküld belőled. A béltisztító enyhén fokozza a bélperisztaltikát és lepucolja a bélfalat, hogy a bélbolyhok szabadon tehessék a dolgukat.
Béltisztító pl. a Colon cleanse vagy a Psyillium Husk is.
Kilókat rendezni egy bizonyos szintig esszenciális zsírsavak bejuttatásával is lehet. (omega 3-6-9)
Szia!
Én pár évvel korábban kipróbáltam a Herbalife Shaket.
Nagyon szuper volt ,gyors eredménnyel , de csak akkor kezd el ha tudsz ráfordítani anyagilag ,mert nagyon drága.De igen hatásos.Több ízben kapható és reggel és este is iható.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál