Nem tudtok ajánlani pikelysömörre valami jó krémet? (tudásbázis)
Mivel a pikkelysőmőrnenek komplex gyogyitása van nem lehet ezt csak krémekkel végezni.Édesapám (szintén bőrgyogyász hetven éve hipnozissal kisőrletezett igen eredményessen mivel a psor. megjelenésének direkt oka az őszi és a tavaszi depresszio.Ezt kell valamiféleképpen feloldani.
Erre valo egy nyaralás a tropusokon ősszel vagy nagyon nagy adag hidroxikobaltamin inyekcio hetente egyszer négy -őt hétig.Ezt nőmetországban is gyártják,szerbiában OHB 12 néven van forgalomban.Ez nagy adag lassan oldodo b12 vitamin. Ellenjavallata bármilyen rák vagy
leukémiamert a sejtszaporodást gyorsitja.
Helyileg egy erősen vizben és ung.hydrophyllikum
noninicumban oldott steroidos krőmet ajálok.Ez lehetAkva 2o,o
RP: Ftorocort crem
Ungt hydrophyllicum nonionicum aa 15,o
Sziasztok!
Mindenkinek azt tudom mondani amit Madách: "Ember küzdj és bízva bízzál"
először 10-12éves koromban jött ki rajtam a betegség, Nyíregyházán lakom és itt az eü... hát ebbe ne menjünk bele. Egyre csúnyább lett a bőröm a fejbőrömön épp rész nem is volt a karom a lábam végig beborítva elvittek Dr. Szegedi Andreához a Debreceni Klinikára aki egy év alatt teljesen helyre tett a következőképp: heti 3x UVB kezelés amiért a szüleim mindig átvittek szalkénes kenőcs és egyéb nyalánkságot ami gyerekként még nehezebben viseltem örültem neki és azt hittem soha többet nem találkozom a betegséggel, TÉVEDTEM. 2007ig (7évig) teljesen tünetmentes voltam amikor 1stresz miatt visszafejlődött a betegség, UVB ,PUVA kenőcsök erős szterod tartalommal.. 2évig semmit nem javultam szalagavató nyár... mind hosszú ujjú felsőbe a 40fokba sokszor ki se mentem kipróbáltam a BETESIL tapaszt ami látszólag jó volt de 2hét után semmi.. Ekkor megmentőm ismét Dr. Szegedi 1hetes kórházi kiwizsgálás és nyúzás után végre felírta a sandimmun neorált amitől pár hónap alatt teljesen tünetmentes lettem!!! 19éves vagyok és iszonyú depressziót okozott a betegség, teljes mértékben +értem az elkeseredettséget és gyógyulást kívánok! Homlokomra egyébként skin cap sprayt használtam ami vény nélkül kapható és nagyon nagyon jó eredményeket mutatott!! Akinek esetleg kérdése van nagyon szívesen válaszolok
SZIA
NEKEM A PÁROMNAK PIKKELYSÖMÖRE VAN,ÉS Ő A DIPROSALIC KENŐCSÖT HASZNÁLJA,HA RENDSZERESEN HASZNÁLJA AKKOR ELÉGGÉ TÜRHETŐ NEKI, DE SAJNOS NEM NAGYON VISELI EL MAGÁN MERT ELÉGGÉ ZSÍROS KENŐCS ÉS NEM SZÍVÓDIK BE OLYAN KÖNNYEN! DE SZTEM HA MÉG NEM HASZNÁLTAD,AKKOR PRÓBÁLD KI,NEKI AZ EGÉSZ TESTE FEJBŐRE ,PIKKELYSÖMÖRÖS SAJNOS,Ő AZ ANYUKÁJÁTÓL ÖRÖKÖLTE,DE ÉN SOKAT SEGÍTEK NEKI HOGY,NE LEGYEN EZ MIATT NEKI ROSSZ,NA ÉS PERSZE HA IDEGESKEDIK AKKOR SOKKAL JOBAN KIJÖN NEKI! DE FEL A FEJJEL!!!!
A Rubisan krémet illetve kenőcsöt kellene használnod, mert ez homeopátiás készítmény és rendszeresen használhatod. Biztosan lehet S.-ban is kapni. 9 éves koromtól vagyok megáldva a psorival, és apámtól örököltem /egy szép ház helyett/. Most 56 vagyok!! Amúgy csak belülről lehet gyógyítani, kivülről csak a kellemetlenség miatt kezelendő. Próbáld a homeopátiát Nekem az segített.
Üdv
Nincs két egyforma psoriasisos. Mindenkinek más hat. A salicyles kenőcs, akkor jó ha kicsit tömöttebbek a plakkajaid. Minden kenőcs más és más.
Ha nem használ semmi, mondd meg a dokidnak, biztos felír jobbat. Sajnos ez ilyen, ki kell tapasztalni melyik a legjobb.
Ha nem használ semmi, és a tüneteid nagy mértéküek, akkor szóba jöhet biológiai kezelés is ( Remicade, MTX ) De ez tényleg csak annak "jár" aki már megjárt mindent.
Az Elocom elvékonyítja a bőrt. Mi is szoktuk felírni, de hosszú távon nem ajánljuk. Most az Alocado van nálunk, amit a beteg nagy része szeret. Azt szoktuk adni, ha valaki jön, és igényli ( kapott a klinikánk ajcsiba egy csomót ). De ha már meg kell venni, akkor nem használják, mert egy tégely 11.000 ft.
5-10 %-os salicyles-karbamidos kenőcs
ung. Hydrophilicum non-ionicum
Elocom
Elidel
Elosalic
Diprosalic
Sal-kén-Hydrophil
Most ennyi jutott eszembe.
További ajánlott fórumok:
- Szolihoz vagy napozáshoz milyen krémet tudtok ajánlani, amitől nem égek le, de barnít is? Nagyon fehér vagyok!
- Tudtok ajánlani valamilyen krémet a kezemre? Rettenetesen ki van száradva és hiába kenem sima kézkrémekkel ...
- Évek óta tartó térdfájdalomra/ízületi problémára tudtok ajánlani krémet/gyógyászati eszközt?
- Milyen fényvédő krémet tudtok ajánlani műtéti hegekre, hogy ne ártson a szoli?
- A lányomék csoportosan öltöznek be, a rioi karnevált adják elö.Tudtok e valami bronzos-csillogo krémet ajánlani a testre?
- Parabénmentes, feszesítő, ránctalanító arckrémet tudtok ajánlani 50 év felettieknek?