Nem tudok olyan férfira felnézni, aki nem tud helyesen írni! Ez baj? (beszélgetés)
Azt hiszem ez a lekezelő hozzászólás mindent elárul, csak nem rólam.
:)
MIért lenne baj?:))
Mindenki olyan férfire néz fel,akire tud:)
Azért kicsit bele gondoltam ebbe a szituációba....
Vajon hányadik randin gügyögsz tollba mondást a pasinak?:))
Ez talán azért van mert Dunát lehet belőlük rekeszteni az aktív munkaerő pedig hiánycikk.
A munka valóban nem szégyen.
Nekem általánosban volt egy osztálytársam aki nagyon jól tanult, minden tantárgy nagyon jól ment neki csak helyesen írni nem tudott.Szegényke pedig nagyon törekedett de olyan súlyos hibákat vétett, h sokszor mosolyogtunk.
A helyesíráshoz érzék is kell nem minden tanulható.Ha valaki ezt helyezi előtérbe talán elszalaszt egy nagyszerű embert és az meg is érdemli.
Nekem ebben a történetben az a "fura", hogy
1. ha meg tudod oldani, akkor miért várod, hogy a pasik a ugorjanak helyetted
2. nyilván a karbantartónak van hozzá szerszáma, miért a kollégáidnak kellett volna a farzsebükben kalapácsot hordani
Akkor nem kellene vérig sértődni, ha valakinek jóndulattal szólnak, hogy ez és az hogyan írandó :) Ahelyett, hogy bevágná a durcit, köszönje meg és nézzen utána, tegye magáévá :)
"A tököm írna nektek szerelmes levelet,meg sem érdemelnétek"" Ez jó, írj annak, aki szereti a hibákat, végre egy jó ötlet :)
nem baj az...maximum más kisebbségi komplexusos feleségeknek.
szerintem pont most írtad le a lényeget, te nem tudnál olyan férfival együtt lenni, aki nem tud egy szöget beverni a falba, más meg olyannal, akinek nem jó a helyesírása.
ők másban jobbak.
Rohadt fontos dolgokon tudtok rágódni!
A párom sem ír tökéletesen de minden másban az!!!!
Ez egyáltalán nem mérvadó.Nem a helyesírása miatt szeretek vagy nem szeretek valakit!Lehet,hogy diszgráfiás és neki is kellemetlen a dolog !
A tököm írna nektek szerelmes levelet,meg sem érdemelnétek!Tisztelet a kivételnek!
Egyébként körülnézhettek,ti sem vagytok tökéletesek és vérig lennétek sértve ha egy hibátokat valaki az orrotok alá dörgölné!
Szép napot!
Figyelj! Ez a saját tapasztalatom a diplomás férfiakról.Nem elmélet, sajnos tapasztalat.
De mondhatok olyat is amikor az égő kiégett.
Ezt sem tudták megoldani.Ja, h erre már nem terjedt ki a tudományuk?!
Biztos vannak kivételek, hisz mindenre van.De kövezzenek meg én ilyen diplomás fickóval még nem találkoztam:)
Számomra a legkiábrándítóbb egy férfiban ha egy szöget sem tud beütni a falba.
De nem vagyunk egyformák hála a jó istennek:))
Alighanem ezért megköveznek itt holnap :)
Azaz ma.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell bántani azokat, akik nem írnak helyesen?
- Férjem családja helyesen járt el szerintetek?
- Hogyan kellene helyesen reagálnom, ha a vendégünk tönkreteszi az új szőnyeget?
- Miért nem tudunk helyesen írni? -muszáJ, leSZ, külöNbség, stb.
- Vajon helyesen döntöttem?
- Néha zavar engem is, hogy nem tudok helyesen írni!