Nem tudok leszokni a körömrágásról. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A körmöm nem,de mellette a bőrt igen.(ez sem jobb)
Nem emlékszem,hogy szoktam le róla,de már nem cincálom szét .
A húgom nagyon rágta a körmét kiskorában ,szinte véres volt mindig .Valami cuccal Anya bekente.
Annyira rá volt kattanva ,hogy féltettem tőle a saját kezeimet is :)(szinte sóvárogva nézte )
Undorító vagy sem, pótcselekvès.
Èn is rágom pont, ezért van műkörmöm, mert azt eszemben sincs rágni.
Ha lány vagy csinaltass műkörömöt. :)
37 éves koromig ragtam a körmöm, 4 éve van műkörmom folyamatosan, azóta eszembe sem jut!! Valszeg rossz szokás volt, az idegállapotom nem változott🤣🤣🤣🤣
Körmöshoz se mentem, mert gondoltam nem tudnak mit kezdeni vele, nem is volt körmöm szinte. Büszke vagyok rá, hogy leszoktam.🌷😀
Nem kell hozzá szorongás. Ha izgatott voltam rágtam a körmömet és fiatalként szoktam le, mert szégyeltem, ahogyan kinézett néha.
A kezeim a billentyűzeten folyton szem előtt voltak. A lerágott körmöket, beszakadt körömágyat tisztán tartani sem egyszerű. Főzni vele? Más elé odatenni az ételt?
Nem feltétlenül szorongás az oka. Elég egy jó könyv, egy izgalmas film. Szóval sokszor az izgatottság miatt.
Talán majd jön a vallomást kiíró és beszél arról, hogy ő miben látja az okát.
Nagyon rossz szokás, de le lehet szokni.
Nem szégyenled, mikor mások megnézik a kezed? Én mindig dugdostam mások szeme elől.
Olyan, mintha koszos ruhában, ápolatlanul jelennél meg.
Aztán rájöttem, hogy milyen szép, formás lezem van és milyen jól mutatnának rajta a szép, izlésesen hosszú körmök.
Minden hétvégén foglalkoztam a körmeimmel. Lecsiszoltam, áztattam, manikűröztem, lakkoztam. És egyre szebb lett!:)
Ajánlom, hogy próbáld ki!
Nekem már évek óta eszembe nem jut, hogy rágjam a körmeim. Mindig van nálam egy finom kis reszelő, ha valami baleset érné őket.
Próbáld ki, hogy nem rágod.
Szívesen!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok leszokni az orrsray vagy orr csepp használatáról?
- Hogy szoktassam le a lányomat a körömrágásról?
- Egy borzasztóan rossz szokás, a körömrágás...
- Akik szeretnének leszokni a körömrágásról!
- Hogyan lehet leszokni a körömrágásról?
- Hogyan tudok segiteni férjemnek az alkoholról leszokni, ha ő is akarja?