Nem tudjátok, hogy hol lehet venni Romániában vagy Ukrajnában olcsó új ruhákat? (tudásbázis kérdés)
11. misz
2010. okt. 9. 20:50
Régebben sokszor jártunk Ungvárra a nagypiacra. Minden volt és minden sokkal olcsóbban, mint itthon.
10. Wenta
2010. okt. 9. 17:21
Romániában Aradon nyílt egy új pláza nagyon jó, de a belvárosi üzletek is jók. Én cipőt mindig ott veszek a holnapi divat szerinti olasz cuccok és olcsók!
9. 06718ca650 (válaszként erre: 1. - 882c3ecc1f)
2010. okt. 9. 17:16
Mi régebben Beregszászra jártunk márkás sportruhákért, nem voltak olyan olcsók, de nem is voltak olyan drágák mint az eredetinek csúfoltak, s a minőségük nagyon jó volt.
2010. okt. 9. 16:46
Romániába is Nyíregyházáról hoztuk anno az olcsó kínai holmikat.
7. bujuli
2010. okt. 9. 16:15
Láttam olyan kínai ill. török ruhát, amit nyugatnak gyártottak /Hollandia, Amerika/, szuper minőségűek voltak, ide csak a legalját hozzák, pedig mi is megvennénk a jót.
6. bujuli (válaszként erre: 1. - 882c3ecc1f)
2010. okt. 9. 16:13
Én meg új ruhát Magyaro-n veszek. Romániában csak turkálósat érdemes venni, ide csak az alja török és kínai minőséget hozzák.
5. supin
2010. okt. 9. 16:06
Oda is már a "kinai" féle ruha megy....
4. homern
2010. okt. 9. 16:03
Én az ukrán határ közelében nőttem fel,de a ruháról nem hallottam,hogy olcsóbb lenne :S benzint,cigit,meg még 1-2 dolgot sok ember hozott olcsóbban,de ruhát...
Sok szomszéd is járt ki rendszeresen a rokonaihoz,de inkább vitték a ruhát,mint hozták.
3. melania82
2010. okt. 9. 15:54
Romaniaban meg a levego is draga,nem erdemes ide jonni ruhaert...
2. Süngombóc (válaszként erre: 1. - 882c3ecc1f)
2010. okt. 9. 15:40
Egyáltalán nem olcsóbbak. Én Romániában élek és csak turkálós ruhákat tudunk venni....most még arra sem futja...úgyhogy passz....
1. 882c3ecc1f
2010. okt. 9. 15:33
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy hol lehet venni Romániában vagy Ukrajnában olcsó új ruhákat?
Hallottam már sokszor,hogy külföndön olcsóbbak a ruhák,ezért szeretnénk mi is kimenni és ehhez kérek tőletek segitséget!
Köszike mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Ismersz valakit Erdélyben vagy esetleg Romániában?
- Tudna valaki segiteni abban, hogy Romaniaban mrnnyibe kerul a lombikbebi program, mennyibe kerul a beultetes?
- Van Romániában ilyen nevű megye?
- Hogyan tudnám megtalálni Ukrajnában élő édesapámat, akiről szinte nem tudok semmit?
- Erdélyiek! Részt vett már valaki közületek itt Romániában az ingyenes lombikbébi programon?
- Családi nyaralás Romániában