Nem tudja véletlenül valaki hogy mennyibe fog most kerülni a 3.oszt.könyvek? (tudásbázis)
Gondolom már megvannak a könyvek.
Nálatok mennyibe kerültek?
Hát igen.
Sokan vannak olyanok akik a kocsijukra sokat költenek a tankönyvért viszont nem fizetnek.
Ez a baj mert vannak szülők akiknek nincs kocsija sem viszont a tankönyvért fizetnie kell.
Ez irritálja az embereket.
Igen, én is sokallom, de nem tehetek semmit. Akármennyi is, úgy is meg kell vennünk...
Nálunk az alsó évfolyamban a 3-os könyvek a legdrágábbak. :(
Értem. Akkor viszont jó, hogy megvan szabva egy értékhatár.
Sajnálom, hogy engedélyeznek olyan tankönyveket is kiadni, melyek minősége silány. :( De gondolom, van rá kereslet, különben nem gyártanák.
ha ugyanaz lenne, mindenki az olcsóbbat venné. sajnos ez nem ilyen egyszerű. hatalmas különbségek vannak, nemcsak minőségben, hanem módszerekben is, nagyon nem mindegy, hogy mit választ a tanító néni.
azért mi mindig igyekeztünk a hátrányos helyzetűekre gondolni, és iskolai szinten meg volt adva, hogy márpedig ennél többe nem kerülhetnek a tankönyvek.
Hihetetlen!!!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen különbségek vannak az árak között.
Azért a tanárnők leinfózhatnák előtte, hogy mely kiadónál olcsóbbak a tankönyvek (az iskola szerintem kap prospektusokat, melyekből mazsolázhatnak...), mert gondolom, mindegy melyiket használják majd a lurkók, a tartalom ugyan az...
Ez azért gáz, nem?
Van matek, magyar, köri, ének és valamilyen nyelvi óra, legalábbis ezekhez kell könyv. Mi adja a 10.000 Ft külömbséget?
Annyival okosabbak is lesznek?
Vagy az enyém lesz annyival butább?
A szülőknek nincs beleszólásuk? 2-3.000 Ft eltérés még elmegy, de ennyi????Nem rám tartozik, mégis nekem fáj......
Mennyi?????
Bakker!
Nálunk az egyik osztálynak 7100, a másiknak 8500 Ft.
Ezekhez jönnek még a nyelvkönyvek.
Ma már az iskola/tanító néni választ tankönyveket, nem egységes.
Nálunk két éve olyan 6-7.000 ft volt a limit, úgy kellett rendelnünk, hogy ebbe beleférjen minden.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Nincs meg valakinek véletlenül a pénzügyi számviteli ügyintéző képzéshez szükséges tankönyvek bármelyike?
- Nem tudja valaki véletlenül, hogy az éjjel-nappali Tesco tényleg kinyit-e éjfélkor?
- Nem tudja véletlenül valaki, ebben a hónapban mennyibe kerül a Northerm Light parfüm?
- Valaki nem tudja véletlenül, hogy babavizet írnak-e fel receptre?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül az 5ös lottó 1 hétre joker nélkül? Eddig 200, -Ft volt, de emelték... Köszi!