Nem tetszenek a feltöltött szájú nők. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyszer egy ismerősöm ült mellettem, és kíméletlenül osztotta “ezeket a nőket”, hozzáteszem, fél órával előbb érkeznek meg a cicijei, mint ő maga, akkorákat csináltatott. Hagytam, hogy végig mondja, majd elmondtam, hogy két hete voltam…
Csak a túlzásokkal van baj szerintem. Némelyik tényleg előnytelen, es ordít, hogy “mű”, de talán ott az is a cél, hogy látszódjon.
Az is kicsit általánosítás, hogy komplexus, meg önértékelési zavar, mert a körmünk természetes színe sem piros, akkor a hajfestéssel is becsapjuk magunkat, meg a világot? Nem gondolnám, hogy ha túlzás nélkül alakítunk magunkon, mert attól jobban vagyunk, amögött rögtön lelki bajokat kell keresni (vagy ha van is, az beavatkozásokat mellőzők közt is van). Az ember természeténél fogva alakít magán, a környezetén, hogy örömet szerezzen magának. Nagyobb kérdés, hogy valóban megkapja-e utána az elégedettség érzését, vagy addikcióvá válik, és túlzásba esik, és azonnal egy másik “kijavítandó”” dolog üti fel a fejét.
Talán lehet esztétikusan is csinálni, “kacsas.gg” hatás nélkül, úgyhogy nem ítélem el.
Én sose csináltatnám, mert a szám azon kevés részeim egyike, amit szeretek magamon. Anyai örökségként telt, húsos.(Ha nem ilyen lenne, akkor sem töltetném szerintem, csak akkor mernék vörös rúzst használni.)
én sem tartom nagy szépséghibának a keskeny ajkakat,az enyémet sem töltetném soha,pedig keskenyedett az évek során.Jó nekem így is,nem olyan vészes,ami nagyon zavar azon változtatok,normális keretek között,de ennyi
és igazad van,az egészség az első,azt nem pótolja semmi
azt hiszem,Teosyal az anyag neve,mindkét orca töltve van,plusz a nasolabiális redő,ami az ajak mellett lefelé futó ránc.
Természetesen felszívódó anyag,hogy kinek meddig tart,teljesen egyénfőggő, anno másfél évet mondtak,de szerencsém van,mert nekem két és fél-három évig is kitart.
Ehhez az is kell,hogy megtalálják a neked megfelelő anyagot,mert sokféle van,sajnos nekem is töltöttek mással,ami idő elött felszívódott,de megtaláltuk az igazit szerencsére.
Szerintem is rengeteg gyönyörű nő van. Meg is szoktam jegyezni, hogy milyen szép ez a lány/nő.
Általában úgy néznek rám mintha bolond lennék 🤷♀️ mert egy nő hovy mondhat ilyet. De ami szép az szép, el kell ismerno.
nyavalya elővett. Onnantól úgy döntöttem nem ér annyit.
Nálam saját zsír nem jött volna szóba.
Nálam a száj az ami már fiatalon is elhanyagolható vastagságú. Ahogy öregszek rosszabb lesz.
Tetoválás és hialuronsavas töltés volt tervben, de valami immun
Azért ezzel vitatkoznék🙂
Sajnos nem mindenkivel bánt a természet bőkezűen ,és ha lehet valamit tenni az ügy érdekében,miért ne?
Értem ezalatt ,hogy pl. egy horgas orrocskát "rendbe tenni".
Nekem a férjem tiltakozik minden plasztikai műtét ellen.
Ha nagyon elkezdenek lemászni az arcom ,én szívesen megemeltetném.De férjuram vétót jelentett be.
Ha nagyon vékony "pengeszerű" szigorú ajkam lenne ,akkor töltetnék bele.
De még van benne anyag bőven (saját).
Nem tudom eldönteni láttam e szépet,,ami meg tepsiszáj az nyilvánvalóan nem szép.
A túlzások ugye.
Nem rég,láttam egy leányzót,,a zebra túloldalán állt,,(3 sáv) és onnan is virított a giga műszempilla.🙄🤣