Nem rendelek többé az AboutYou oldalról. Eddig szinte... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
én
bármit amit innen rendeltem , tök jó minőség volt. pl lányomnak a fürdőruci 2100% ban mint a képen, szuper anyag, és méfg mindig szép rugalmas, már 2 szezonban nyírta a klóros vízben napi szintem.
de más is tök jó volt. a másik oldal amit szeretek a fashion days. nekem ez a 2 oldal bejön, még sose jártam meg semmivel.
nekem is van a reservedtől egy crossbody táskám,imádom
mondjuk nekem egyebet nem is érdemes rendelni netről,csak kiegészitöket,ruhaneműt semmiképp.....
fehérneműt/alsót/ rendeltem onnan eddig,ami elvileg xxs volt,de egy vicc a méretezés.
egy táskát nem rég rendeltem,aminek az árát sosem kaptam vissza,mert sehogy nem tudom beírni a profilomba a bankkártyaszámomat,ugyanis nem fogadja el,megreklamáltam,nem foglakoznak vele
innentől felejtös számomra,a táskát meg majd eladom,és az külön égő,hogy alig hasonlít arra ,ami a képeken volt,minősége is sz*r.ennyit róluk...
További ajánlott fórumok:
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (kicsit más oldalról)
- Szakítás női oldalról - Okok és indokok
- Szerintetek közös vagy külön kassza? Érveket kérnék mindkét oldalról, kinek mi a tapasztalala, melyik a jobb?
- Leveleket kapok a myzamana nevű oldalról. Milyen oldal ez, hogy lehetséges ez?
- Valaki vásárolt már a 10forintert oldalról?
- Mi a véleményetek Antal Valiról, és az Antalvali.com oldalról?