Nem kell dubai csoki, mert a csapból is ez folyik. Amit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A rizsben is rengeteg a szénhidrát, igaz nem annyi, mint a csokiban, de minden nap az is túlzás lenne.
Első sorban nem a súlyom miatt fogom vissza, hanem azért, mert megköti a vizet, és nem tetszik a látvány.
Nem is kell hogy a sajátodon keress.
2 hete Évi itthon volt, valamit keresett a telefonján, megrendelte, elküldte messengeren.
Fel öra múlva megjelent egy csomó reklám az én telefonomon, arról amit Évi keresett.
Nálam még nem jelent meg reklámja.
Azt tudod, hogy amiről bárhol írsz, nagy testvér figyeli és érdeklődési körödnek megfelelően tolja eléd? Próbáld ki, pl. "koloniál bútor", fel óra múlva tele lesz vele a hírfolyamod.
Gondolom, most nekem is :)
Egy étel, hogy tudja értékét veszíteni?
Nem eszel meg egy húslevest, rántott húst, mert szinte mindenki szereti?
Lehet éppen ezeket nem is szereted, de ez a kijelentés már erős badarság, mert többen szeretik, azért nem kell. :)
Remélem csak aranykanállal (nem színűvel) eszel, mert azzal elég kevesen esznek. Cseppet sznob vagy.
Ha elkap a gépszíj ,akkor eszem mindennap.
Van ,mikor hónapokig semmit.
A sushi 🍣 legalább egészségesebb .
Közben algát ,CBD-t szedek , ellensúlyozni a cukor káros hatásait.
Én is láttam a kínaiban, akkora mint egy kicsi sport csoki, 690-ft.
Olvastam hogy lesz a Lidliben 10-dekás 4000-ft.
Hát tőlem ott is marad.
Akkor inkább a Ferrero.
További ajánlott fórumok:
- Kötődő nevelés! Már a csapból is ez folyik.....
- Büdös, rossz ízű víz folyik a csapból. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Lakótelepi panelben ha a távfűtés cső megreped és folyik belőle a víz..kinek kell megjavíttatni?
- Kopaszavatóra kell a zsűrinek sütit sütni.Mit tudtok ajánlani, aminek nem baj ha nincs hűtőben, nagyon finom, és praktikus, nem folyik szét?
- Zuglóiak / Budapestiek, máshol is sötét "szennyvíz" folyik a csapból?!? :S Mi lehet ez, csőtörés?!
- Házi tehénsajtot vettem, de sütésnél pl. melegszendvicsnél, nem folyik. Ilyennek kell lennie?