Eljutott hozzám is a dubai csoki híre. Interneten néztem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kaptunk ajándékba egy szekszárdi cukrászda által készített dubai csokit. Hát nem olyan mint az eredeti, szódával elmegy, de egy palack jó szekszárdi száraz vörösbor jobb lett volna...
Én nagyon drukkolok a szírnek, hogy sikerüljön levédetni. Csoda hogy eddig nem ébredt fel senki.
"Ez olyan, nem eszem kaviárt, mert minden sznob azt eszi, igaz szeretem, de juszt sem."
Én már kaptam rajta embert, aki pont ezt hangoztatta, aztán egyszer megkért, hogy vegyek ki a hűtőjéből valamit, és 2 doboz kaviárba botlottam. 😂😂😂
Igazából az a nagyon mulatságos, hogy emberek mennyi energiát ölnek abba, ami nem érdekli őket.
Természetesen így van.
De itt, és már más fórumokon is, nem ez volt az érv, hanem azért sem, mert mindenkinek kell.
Ez nem ugyanaz, hogy nem szeretem a halat, birkát stb. mert van egy jellegzetes illata, részemről ez szag, de ételről nem illik szagot írni.
Ez olyan, nem eszem kaviárt, mert minden sznob azt eszi, igaz szeretem, de juszt sem.
Na speciel én nem szeretem a kaviárt sem, csak példának írtam, hogy ez nem a szeretem, nem szeretemről szól, hanem nem tartok a falkával.
Vannak dolgok, amikről az ember kóstolás nélkül is el tudja dönteni, hogy neki nem kell. Látvány, szag, tanult beidegződések miatt (pl. én nem bírom megenni a nyers húst, akármennyire is nyomja a francia menőséf, hogy úgy finom.)
Látva a tyúkot ezt ropogtatva habzsolni nekem felér bármelyik ilyen tényezővel. :-)
Nekem nem fáj, ha növekszik a népszerűsége. Nem vagyok sem ellene, sem mellette.
Egyszerűen bevallottam, hogy én is venni akartam, de elment tőle a kedvem.
Nem láttam egy reklámot sem még.
Amit vettem, abból nem folyt semmi, limezöld enyhén krémes reszelék volt benne. Lehet van több fajta, mint pl. Túró Rudiból.
Gondolkodás nélkül a kosárba dobtam volna a legközelebbi vásárláskor, mert szeretem a pisztáciát.
De rákerestem és a képek elvették a kedvem 😃
A HVG-n láttam róla összeállítást, ott belinkelték az eredeti tiktoker videót, ami miatt felkapták. Hááát, nekem inkább egy jó fogorvos-reklámnak tűnik a csaj ezen és más videói egyaránt... ahogy habzsolja, ropogtatja azt a sok cukros cart, nekem már a látástól is fáj az egész fogsorom. (Az étvágyam meg nem jött meg)
A látvány fontos. Ha valami hányásnak néz ki, nehéz megetetni pl. velem. Más töltött csoki nem ilyen.
Ilyen alapon, minden töltött csoki undorító lehetne, hiszen a csokiból folyik ki a cucc.
Ez sem rondább a banánostól vagy az eprestől, stb...
Megnéztem a netes képeket a dubai csokiról. Nem tudom, hogy ezek a fotók, hogy készültek. Szerintem szerkesztették, mert nem így néz ki a töltelék, ha törünk vagy beleharapunk a csokiba.
Nekem, nem jött be a dubai csoki íze, maradok a már említett más, töltött csokiknál.
Egy-két fotó miatt elutasítani dőreség, az illata nagyon finom, számomra az, az íze engem nem fogott meg.
De én legalább úgy tudok róla véleményt mondani, hogy valóban megkóstoltam és még ez sem releváns, hiszen ízlések és pofonok.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- A K&H Banknál interneten le lehet kérdezni az egyenleget és ha igen, hogyan? (Honlapot néztem, de nem találom)