Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Eljutott hozzám is a dubai csoki híre. Interneten néztem... fórum

Eljutott hozzám is a dubai csoki híre. Interneten néztem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
ma 08:12
neha bevallalosnak kell lenni az uj dolgokkal.kaviar igaz nekem se jott be/nalunk mereg sos/,az osztrigat imadom,de csoki semilyen nem erdekel.nem szeretem az edesseget!
33. Borian (válaszként erre: 25. - Enissa)
ma 05:55
Bocsánat, nem kötözködésként, de a vallomás pontosan úgy fogalmazott, hogy hallott róla, de amikor megnézte a képeket, hányingerkeltőnek látta... ez a nem a juszt se eszek kaviárt esete, hanem láttam, gusztustalan, nem kérem.
32. michelle.r (válaszként erre: 29. - Timycat)
tegnap 22:28
Szerintem az életem árán se enném meg az osztrigát, a kaviárt kis mennyiségben szeretem. Van egy kedvenc kávézóm, ahol isteni szarvasgombás csokoládé szuflét csinálnak, azért bármire képes lennék.
31. michelle.r (válaszként erre: 28. - Timycat)
tegnap 22:21
Remélem én is, hogy sikerül. Csilliárdoktól esne el, ha nem.
30. timycat (válaszként erre: 29. - Timycat)
tegnap 21:57
Ettől függetlenül libamájat lehet néha találni a hűtőben, férj imádja, gyerek is megeszi.
29. timycat (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
tegnap 21:55
Én tényleg nem csipálom a kaviárt, ahogy az osztrigát, a szarvasgombát (bah még a szagát se) és a libamájat sem. Ilyen ember is van.
tegnap 21:53

Kaptunk ajándékba egy szekszárdi cukrászda által készített dubai csokit. Hát nem olyan mint az eredeti, szódával elmegy, de egy palack jó szekszárdi száraz vörösbor jobb lett volna...

Én nagyon drukkolok a szírnek, hogy sikerüljön levédetni. Csoda hogy eddig nem ébredt fel senki.

tegnap 21:01
Én még nem döntöttem el, veszek-e. Egyrészt kíváncsi vagyok, meg én nagy csokirajongó is vagyok, de ebben s dubai csoki őrületben kicsit azt érzem, hülyének vagyok nézve...
26. michelle.r (válaszként erre: 25. - Enissa)
tegnap 15:16

"Ez olyan, nem eszem kaviárt, mert minden sznob azt eszi, igaz szeretem, de juszt sem."

Én már kaptam rajta embert, aki pont ezt hangoztatta, aztán egyszer megkért, hogy vegyek ki a hűtőjéből valamit, és 2 doboz kaviárba botlottam. 😂😂😂

Igazából az a nagyon mulatságos, hogy emberek mennyi energiát ölnek abba, ami nem érdekli őket.

25. Enissa
tegnap 12:52

Természetesen így van.

De itt, és már más fórumokon is, nem ez volt az érv, hanem azért sem, mert mindenkinek kell.

Ez nem ugyanaz, hogy nem szeretem a halat, birkát stb. mert van egy jellegzetes illata, részemről ez szag, de ételről nem illik szagot írni.

Ez olyan, nem eszem kaviárt, mert minden sznob azt eszi, igaz szeretem, de juszt sem.

Na speciel én nem szeretem a kaviárt sem, csak példának írtam, hogy ez nem a szeretem, nem szeretemről szól, hanem nem tartok a falkával.

tegnap 12:39
Most ez nem is 100%-ban erre volt reakció, csak már a múltkor is volt egy vallomás hogy "csakazértsem" veszi meg, mert már úgy túlhype-olták, és mindenhol millió komment van, hogy embereket mennyire nem érdekel, aztán mégis jól megduzzadnak azok a fórumok, posztok, stb. :D
23. Borian (válaszként erre: 23. - Enissa)
tegnap 12:25

Vannak dolgok, amikről az ember kóstolás nélkül is el tudja dönteni, hogy neki nem kell. Látvány, szag, tanult beidegződések miatt (pl. én nem bírom megenni a nyers húst, akármennyire is nyomja a francia menőséf, hogy úgy finom.)

Látva a tyúkot ezt ropogtatva habzsolni nekem felér bármelyik ilyen tényezővel. :-)

tegnap 12:20

Nekem nem fáj, ha növekszik a népszerűsége. Nem vagyok sem ellene, sem mellette.

Egyszerűen bevallottam, hogy én is venni akartam, de elment tőle a kedvem.

tegnap 12:11
Ez igazán undorító. Jó a fogyókúrásoknak, mert elveszi az étvágyat és igen, mint a zöld kukac, vagy a zöld kukac kitaposott bele.
tegnap 11:58
Unalmas már a dubajicsoki tényleg, de az sokkal unalmasabb, hogy ha véletlen megnyitok egy posztot róla, millió komment van alatta hogy fúj, nemveszemmeg, ingyen se kéne, undorító.... Értjük, nem akarod megkóstolni, de pont ezzel adsz neki extra nézettséget. A közösségi média felületeket baromira nem érdekli, hogy mi a kommented tartalma, ha odakommentelsz valahová, akkor az a poszt annyival előrébb kerül az algoritmusban. Ha kiírod a hoxára, akkor +1 keresési eredményt adsz rá a világhálón, csinálod az ingyenreklámot neki. Most ez nem feltétlen nem személyesen neked szól, hanem mindenkinek. A közösségi médián a posztokkal történő interakcióval "szavazunk" mindnyájan, hogy valami mennyire legyen népszerű.
19. Borian (válaszként erre: 19. - Borian)
tegnap 11:57
18. Enissa (válaszként erre: 16. - Borian)
tegnap 11:51

Nem láttam egy reklámot sem még.

Amit vettem, abból nem folyt semmi, limezöld enyhén krémes reszelék volt benne. Lehet van több fajta, mint pl. Túró Rudiból.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Borian)
tegnap 11:51

Gondolkodás nélkül a kosárba dobtam volna a legközelebbi vásárláskor, mert szeretem a pisztáciát.

De rákerestem és a képek elvették a kedvem 😃

16. Borian
tegnap 11:46

A HVG-n láttam róla összeállítást, ott belinkelték az eredeti tiktoker videót, ami miatt felkapták. Hááát, nekem inkább egy jó fogorvos-reklámnak tűnik a csaj ezen és más videói egyaránt... ahogy habzsolja, ropogtatja azt a sok cukros cart, nekem már a látástól is fáj az egész fogsorom. (Az étvágyam meg nem jött meg)

A látvány fontos. Ha valami hányásnak néz ki, nehéz megetetni pl. velem. Más töltött csoki nem ilyen.

tegnap 11:19
Szerencsére engem se hoz lázba.
tegnap 11:17
Mi nagyon szeretjük. Itthon szoktam csinálni. Mindig varialom valamivel de nekünk bejön.
tegnap 11:05
Úgy gondolom, hogy indokolatlanul lett felkapva a dubai csoki. De tőlem távol áll, hogy egy ilyen jelentéktelen dolog miatt utálatot, undort (ráadásul úgy, hogy közel sem kerültem hozzá) vagy más negatív érzelmet érezzek. Akik oda vannak érte, azok legalább lelkesednek. Boldogok, ha ilyet esznek. De azokat nem fogom megérteni, akik ezt is arra használják fel, hogy utálkozzanak :D
12. PöttyösPanka (válaszként erre: 11. - Enissa)
tegnap 11:01
Szerintem a fanyalgók képviselik a többséget. Úgy látom, hogy bár nagy divat ez a csoki, mostanra még nagyobb divat lett látatlanban utálni. Tehát akik nem hajlandók birkamód beállni a sorba, lassan nagyobb nyájat alkotnak, mint a csokipártiak :D
11. Enissa (válaszként erre: 3. - Lolita2112)
tegnap 10:57
És van olyan termék, ami új és nem készítenek hozzá reklámot? Én nem értem azt a dubai csoki hisztit, most mindenkinek gyorsan el kell róla mondani, hogy drága, nekem nem kell, mert többeknek ízlik? Én EGYEDI vagyok azért sem eszem ilyet.
10. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:50
Pont ma láttam a Spar-ban, 2 ezer Ft 100 gramm. Annyit nem adok ki érte.
tegnap 10:48
Ilyen felkapott divatizékkel engem sem fognak meg. Nem a képe miatt nem kóstolom meg, hanem mert nem akarok a tömeggel sodródni ebben a témában (finoman próbáltam fogalmazni).
tegnap 09:58

Ilyen alapon, minden töltött csoki undorító lehetne, hiszen a csokiból folyik ki a cucc.

Ez sem rondább a banánostól vagy az eprestől, stb...

Megnéztem a netes képeket a dubai csokiról. Nem tudom, hogy ezek a fotók, hogy készültek. Szerintem szerkesztették, mert nem így néz ki a töltelék, ha törünk vagy beleharapunk a csokiba.

Nekem, nem jött be a dubai csoki íze, maradok a már említett más, töltött csokiknál.

7. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:55
A Chokito csokit is úgy hirdették: Csúnya, de finom. Ne ítélj csak a látvány alapján!
6. Enissa (válaszként erre: 2. - Mmacus)
tegnap 08:53

Egy-két fotó miatt elutasítani dőreség, az illata nagyon finom, számomra az, az íze engem nem fogott meg.

De én legalább úgy tudok róla véleményt mondani, hogy valóban megkóstoltam és még ez sem releváns, hiszen ízlések és pofonok.

5. kispocok (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:39
Megláttam a képeket és rám jött a hányinger, bocs úgy néz ki mintha zöld kukac lenne blöe. Annyi finom csoki van :) parasztvakításnak tartom, főleg annyiért, persze akinek tetszik, egye.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook