Nem jönnek vissza a kilók?(Szénhidrát csökk. diéta) (beszélgetős fórum)
írd csak nyugodtan, kíváncsi vagyok.
nem értem miért kell azt hinni, ha egy nő vékony azt ehet amit akar.
nekem pl nagyon sok erőfeszítésem és kitartásom van benne! és akkor azt hallgatom, hogy óóóó te ehetsz, neked nem árt!!! hogyne ártana!!
Én is így diétáztam szülés után, sokat fogytam. Most már nem csinálom, kevés szénhidrátot eszek, de még mindig fogyok csak lassabban.
Mindig megkapom én is hogy minek fogyózok még? Igaz hogy már visszanyertem a terhességem előtti kilóimat, de már akkor is több voltam mint szerettem volna.
kisj!
pont az volt a kérdés, hogy nem jönnek-e vissza a kilók.
egyszerűen nem értem, miért van az, ha egy vékony nő figyel az alakjára rögtön mindenki azzal jön minek a fogyókúra. talán mert meg is akarjuk tartani!!!
TheGicaa ha délelőtt és mértékkel eszel szénhidrátot nem fognak visszajönni a kilók.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyes emberek visszajönnek ide az oldalra kötekedni?
- Miért jönnek föl a kilók, ha tornázom?
- Hogyan hízunk?Napról napra kicsit, vagy egy ideig stagnál, és utána hopp, jönnek a kilók?
- Voltatok már úgy, hogy teljes mértékben próbáltok odafigyelni mindenre, sok mindent megvontok magatoktól és mégis plusz kilók jönnek fel...
- Grapefruitmag kivonatból furcsán jönnek a cseppek, visszavigyem a forgalmazóhoz?
- Atkins diétánál, ha nem fokozatossan vezetjük vissza a szénhidrátokat vizesedhetünk?