Hogyan hízunk?Napról napra kicsit, vagy egy ideig stagnál, és utána hopp, jönnek a kilók? (tudásbázis)
Egyébként folyamatosan.
A testtömeg ingadozása nem feltétlenül hízást jelent!
50 alá? Már most bajok vannak, 55 kg a minimum...
Tintikeee, ne csináld...:-(
Hogy csináltam?Elég kevés kalória..ha nem figyeltem volna jo-jó lett volna a vége..Naponta 6-szor,7-szer ettem pár falatot..puffasztottt rizs,zöldségek..semmi kenyér,max. néha teljes kiőrlésű..sok joghurt,ásványvíz,gyümi...és minden nap torna..egy helyben futás,bicikli..
de szerintem napi 700kalóriánál nem ettem többet,huh,de rosszul voltam a végefelé..
Aztán jött a visszaszoktatás..csak fokozatosan ettem többet,mert féltem a jojótól..persze még ekor is fogytam..de a végén 47kg voltam..de egy hónapja sikerült felszednem pár kilót..msot ezt próbálom megtartani..valakinek jó ötlete nincs a súlymegtartásra?
Ezt cáfolom. Már elmúltam 40 és még mindig minuszban vagyok.:(( Nekem is kb. az 50 kg a álomhatár, de sajnos iszonyú nehezen hízom.:(( Most május végéig adtam magamnak időt, hogy valamennyit felszedjek. Karácsony óta sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint addig is valaha, de egy deka sem jött még rám.
Talán azért is, mert az evés nálam nem egy élvezet a sok közül?
de azért mégegyszer nem mennék bele ilyen drasztikus fogyóba:S
A mai napig érezteti mellékhatásait:(
Hűűű, ügyes voltál, de azért ne vidd túlzásba. Bár én lennék 51 kg :) 67 kg vagyok most sajna, és 164 cm.
Szerintem még a 68 kg se volt vészes a te 170 centidhez, de azért most már ne fogyjál! Az jó ha odafigyelsz mit eszel, de azért nem kell mániákusan. Az is elég, ha minden nap mozogsz kicsit! Jól csinálod!
Érdekelne..mert húsvéti nagy zabálások után,félek hogy pár kg hízás lesz a végeredmény..Hogyan hízunk?Napról napra kicsit, vagy egy ideig stagnál, és utána hopp, jönnek a kilók?
Nem akarok idegeskedni,hogy mikor veszem észre,hogy felcsúszott 2-3kg
További ajánlott fórumok:
- Fogyiban jelenleg stagnálók vagy korábban stagnálók, gyertek!:)
- Miért stagnál a súlyom, ha betartom a diétát és mellette még mozgok is?
- Te mivel lendíted ki magad a stagnálásból? (működő tippeket/ötleteket várok:)
- 12 napos diéta stagnálás ellen, jön valaki?
- Miért stagnálok már hónapok óta a fogyásban?
- Mitől stagnálhat a fogyásom, mi csinálok rosszul?