Voltatok már úgy, hogy teljes mértékben próbáltok odafigyelni mindenre, sok mindent megvontok magatoktól és mégis plusz kilók jönnek fel... (beszélgetős fórum)
A megvonásos fogyókúra csak arra jó, hogy még több kilót szedj magadra. Ha koplalsz, a tested tartalékol.
Plusz idegbeteg lesz tőle az ember.
Ha rendszeresen, változatosan és visszafogott adagokat eszel, akkor nem lenne szabad hízni.
Nem kell tele szedni a tányért!
És mellette arányosan az izommunkát, az égetést is folytatni kell.
Nem oltogat, teljesen igaza van. Ha megkeresed, megérted, nem felejted el. Ha bárki elmeséli, öt percig tart az infó, utána nem fontos.
Abból amít írsz, valószínű, hogy rosszul csinálod, mindent megvonsz, a szervezet tartalékra kapcsol, és nem enged fogyni. Az sem mindegy, mennyiből, mennyi idő alatt fogytál, mennyi van még hátra. A fogynivaló kilókból 😜
Szerintem elérted az ún. fogyási platót, ez a szervezet természetes reakciója, újra indul, ha nem őrülsz meg, és nem kezdesz újra össze-vissza enni.
Ami a dinnyét illeti, nyáron naponta megeszem legalább egy fél dinnyét, és nem hízom. Ahogy a szőlőtől sem, van úgy hogy szezonban 3-4 napig csak azt eszem. Nekem remek méregtelenítő kúra - kihajtja a belekben lerakódott salakot.
Hiába folytat valaki naponta 1000-1200 kalóriás étrendet, ha nem mozogja le, hízni fog.
A görögdinnye végülis a gyümölcsök között az alacsonyabb kalóriaértékűek között van, de szénhidráttartalma ( lényegében cukortartalma) miatt vigyázni kell vele.
A dinnye nem jó ha fogyni akarsz, és a legtöbb gyümölcs ilyen, kerüld őket, ha mégis eszel akkor délelőtt.
Amit ehetsz azok a húsok és zöldségek, tejtermékek, tojás, szénhidrát csökkentet pékárú/tészta (de mértékkel). Ha csak ezeket eszed, akkor nem kell számolgatni sem.
A teljes kiőrlésű cuccok sem jók.
Sajnos ez csak úgy megy ha tényleg odafigyelsz, a megpróbálás kevés, mert tuti megcsúszik valamin.
Ha veszel valamit, nézd meg az összetevőket, a szénhidrát tartalma maximum 100g/30g CH legyen.
Sok sikert.
Vedd a fáradságot és nézz utána. Tudod, a net jóbarát. Olyan könnyű másokat kérdezgetni. Addig sem eszel, amíg keresgélsz. A fórum is tömve van a témával, sőt már te is tettél fel kérdéseket.
Akkor hajrá, szolgáld ki magad !!!!
Ha odafigyelek mindenre, és sok mindent megvonok magamtól, akkor nem hízok.
Ha csak megpróbálom, akkor igen.
Szörnyű érzés hogy év eleje óta leadtam 6-7 kilót...egy ideje stagnáltam, de most meg már hízást tapasztalok.
Teljes kétségbe esés.
További ajánlott fórumok:
- 1 vega hét indításnak, aztán torna és odafigyelés a kajára a célig
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Felnőttként (kb. 30 évesen) milyen mértékben és meddig tűröd el, hogy a szüleid, a nagynénikéd, stb. beleavatkozzanak az életedbe?
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Szerintetek lehet csak az étkezés odafigyelésével fogyni?
- Glikémiás index odafigyelés - többet segít, mint gondolnád