Glikémiás index odafigyelés - többet segít, mint gondolnád (beszélgetés)
Te úgy teregeted ki magad a netre, ahogy csak neked jólesik, de engedd már meg, hogy mások is a saját belátásuk szerint cselekedjenek.
Egyébként meg én vagyok a híres egyfejű:)
Bocsi!
- sajnálom, hogy a beszélgetés menete eléggé eltért a fórum címe szerinti témától, pedig erről még sok minden értelmeset lehetett volna mondani, beszélni, persze ha a fórum indító is partner lett volna ebben
- az, hogy itt ismét csak átment a társalgás menete személyeskedésbe, nem biztos, hogy mindenkit érdekel. Legközelebb talán inkább priviben intézzétek el egymás között. Persze ez inkább csak személyes vélemény. Meglehet, hogy egyszemélyes. Mindegy.
- az hogy valaki az adatlapjára kitesz egy fotót, azzal, hogy vállalja önmagát, vállalja az arcát, hát, hogy is mondjam:
"Messziről jött ember azt mond amit akar, messziről jött virtuális ember olyan fotót rak ki magáról, amilyet akar." Egyik sem hótbiztos.
Sziasztok!
Senki nem vállalja az arcát itt, csak én?
--------
Arc nélkül dumálni marha könnyű.
Ki itt a sumákoló? Aki arc nélkül nyomja a sódert.
Aki idióta virágot nyom fel az arca helyett.
---------
Én vagyok a "napraforgó" - aztán kicsit sötétebb, mint a Hold túlsó oldala.
"végre rám hagysz engem." - írod.
Vagy én nem tudok magyarul, vagy te, de nem értem.
Ezzel nyugtáztad, hogy életemben először igazat mondtam?
Hát ez nem nagyon megnyugtató.
Guruljka!
Örülj, ha akarsz!
És ne örülj, ha nem akarsz!
Aludj, ha akarsz!
ÉS ne aludj, ha nem akarsz!
Rendben?
Én meg sosem kötnék.
Tehát annyira ne örülj!
Én nem szeretem a történelmet.
És nem kötöttem veled békét, csak nyugtáztam a logikusan lehetséges megoldást.
Cromwellt mindettől függetlenül tisztelem.
Tudom.
És ez neked csak később jutott eszedbe.:)
Pedig van hazánknak nagy fia, aki ... hmmmm
Cromwell mondta:
"Bízzunk Istenben és tartsuk szárazon a puskaport!"
Na, ilyen békét kötöttünk.
(Szeretem a történelmet is.)
OK.
Ha olyan emberrel találkozol, aki kezet fog veled és a bal keze a nadrág zsebében van (de nem tiki-takizik!, ez fontos (éjfél után vagyunk)) akkor az én vagyok és teljes biztonságban vagyunk mindketten.
A hormonzavarosak esetleg haza se jöttek már szegények.
Az is igaz, régebben kevesebb volt a hormonzavar - de lehet, kevesebb került a köztudatba. Vagy már fiatalon nem élték túl az érintettek. Vagy a környezeti terhelés volt más. Ez nem érvelési alap.
Én meg aztán pláne!
Rádköszönök, és már repül is a pofon.
Kell a fenének az.
Persze nem figyeltem, hogy ez is a fórumaid egyike, az elején érdekes volt a beszélgetés.
Legközelebb nagyobb ívben kerüllek.
Ki hivatkozott itt hormonzavarra?
Tudod te, mennyi szesz jut be a börtönökbe?
Csak tényekre, statisztikákra hivatkozok.
-----
(Csak zárójelben:
1) Érdekes, pl. a Szovjetúnióban lévő hadifoglyok, akik az 50-es évek végén jöttek haza úgy átlag 50 kg-al, senki nem volt hormonzavaros.
2) Magyarország lakossága 1945-ben átlagosan 15 kg-al volt soványabb, mint a háború előtt - egyetlen túlsúlyos sem volt.)
Ez a hormonzavarra való hivatkozás csak annyival gagyibb, mint az, hogy "nem tudok leszokni a szeszről".
Érdekes, ha valakit bevágnak a sittre, mégis le tud szokni az alkoholról...
------
Kedves fórumozók!
Legalább önmagunkat ne hülyítsük ál kifogásokkal!
"Akiknél valamilyen egészségügyi probléma miatt felborul a hormon háztartás, vagy bármi belső szerv működésének hibája, és a szervezet attól kezdve nem úgy dolgozza fel az ételt, mint korábban, hanem elkezd raktározni..."
Igazad van.
100 kövér emberből 1-nél ez a probléma...
És a maradék 99... ?
További ajánlott fórumok:
- 1 vega hét indításnak, aztán torna és odafigyelés a kajára a célig
- Mit tennél ha azt gondolnád a párodnak van valakije?
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Szerintetek lehet csak az étkezés odafigyelésével fogyni?
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!