Miért van az, hogy egyes emberek visszajönnek ide az oldalra kötekedni? (beszélgetés)
Sziaaaaa! Igen, Én:-)
remélem, nem baj...
Szia! Már itt sem vagyok. Gyere futni. :D
Bocs Szabi, nem akarok offolni. :)
Az emberek, akik visszajönnek kötekedni csúnyák. :(
húúúúú, ezt most olvastam, nagyon kemény.. :-)
Mi történt? Lehetne tudni pár gondolatban? Nem rég regisztráltam, s értetlenkedek, h mik vannak itt.
Kellemes Ünnepeket :-)
Sziasztok!
Megtettem a megfelelő lépést, ugyanis kaptam egy nem semmi privit az illetőtől! Remélem majd a Moderátor is átlátja a helyzetet és tesz azért, hogy az ilyenek ne legyenek itt többet!
Én abba hagytam a vitát és még ő nagyságának állt feljebb, hogy szálljak le róla, ja és nyomdafestéket nem tűrő stílusba, nagyon durva dolgokat írt! Szégyelheti magát az ilyen!
Semmi baj. Ne reagáld le,s ha folytatja szólni kell a megfelelő embereknek...
Pont erről beszéltem...
Hát én pont azért jöttem ide, mert azt hittem ide már csak nem jön! Erre tessék itt van! Na de én ennyivel befejeztem vele! De ezt már a másik fórumon jeleztem felé, de nem veszi a lapot!
Nem civakodni jöttem amúgy!:) Ja és én kérek elnézést, ha úgy jött le!:)
Nem tudom miért vannak ilyenek, engem is kiakasztottak mostanában... Le kell sz@rni:) Lehet h ezek a nők elfojtott agresszióval küszködnek vagy elnyomja őket a férjük:)
(Nem rólatok beszélek)
Örülnék ha elmennél vagy elmennétek innen.. ez a fórum pont erről szól... itt nem kell civakodni... erre senki nem kíváncsi. intézzétek el privibe...
köszi
Szia!
Sajnos elég lobbanékony vagyok! Amúgy skorpió!:) Látom te is Győr:)
Én is ilyen vagyok...
Hányszor látom, hgoy egy régi ismerős jött vissza, s megfogadom nem foglalkozom vele, de.....
vagy épp ha azt látom, hgoy folyamatban kötöszködik...
Szia! Lobbanékony vagy?
Én is..Nem nyilas vagy véletlenül?
Sziasztok, tudom miről beszéltek......nem tudom mire jó ez! De majd csak leállítja öket valaki!
Csak az a baj, higy én meg könnyen lobbanékony vagyok és felhúzom magam! Pedig már annyiszor megfogadtam, hogy húzom fel magam.....
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!)
- Terhes az új barátnője, de visszajönne
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Előfordulhat hogy visszajön miután elhagyott?
- Szerintetek visszajön a cica?