Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!) (beszélgetés)
Miért zavarná? Hiszen nem habozol be mindent csak azt a helyet amit borotválsz :D és ha van hab akkor van alatta szőr is tehát nyugiban húzhatod a pengét tutira elkaszálod a szőrt :D!
Amúgy meg lejön az első húzásoknál :-).
Nem szokta zavarni a tisztánlátást? Nekem nagyon macerás bárhogy is csinálom egy napot szórakozok vele és még utána is folyton apró szőrszálakba botlok :(
Majd kipróbálom.
A hónaljamat natúrban szoktam borotválni, múltkor a párom elhűlve nézte nem akarta elhinni hogy borotvahab nélkül is neki lehet állni.
Én így láttam jobbnak mert egyenetlen terület így is sokat bénázok, nem kell hogy a hab is belezavarjon a képbe.
Szerintem manapság tök mindegy, hogy te hogy hordod, de eltolódtunk a csupaszság irányába ami szerintem tök jó, hiszen sokkal higiénikusabb mint a dzsungel, 2 hátránya van csak még pedig, az első hogy csupasz puni nem irányítja a pisit vagyis irányítja, de mindenfelé :D, szóval guggolva pisilni = a lábad vagy gatyád és a cipőd levizelésével :D
A második és ez a nagyobb, hogy könnyen szőrtüsző gyulladást kaphat az ember, akár gyantázza, akár borotválja.
Sajna átéltem és borzasztó!
Ez nagyon jóóóóóóóóó!
Hülyére vihogtam magam!
Ez nagyon nagyon jó! :) Megnéztem volna a doki fejét :))))
A férjednek meg mutattad ?:)))))
Én mindíg kellemetlenül érzem magam a nőgyógyásznál ha "ki van vágva az őserdő"!
Ezéert mielőtt vizsgálatra megyek mindíg megnövesztem valamennyire a bundámat!
Ez nagyon aranyos!
Rengeteget nevettem rajta :D!
hát igen csak higiénikus!!
de szerintem mindenki maga dönti el!! van aki sose nem borotválja,,szőrteleníti,,akkor sem fogja tuti!!
Mert ott olyan érzékeny a bőr + nyálkahártya is van, hogy még véletlen se tennék rá maró vegyszert...
Persze csináld, ha neked ez a kényelmes.
Először fájt,de a másodiktól már ki lehet bírni.
Attól is függ persze,kinek milyen a fájdalomküszöbe:D
Mikor vékonyabb voltam,magamnak szedtem tükörben-nyakamba a lábak,és téptem.
Volt,mikor jobban fájt,de megérte.hetekig nem volt gondom vele.:))
Én is azt mondom sokkal kulturáltabb !!
De ez így nem fáj neked ??
Kultúráltabb,ha le van szedve.
Korong gyanta ,Titános a tuti.
Megmelegíteni,majd spatulával felkenni,és letépni.
Hetekig nem kell vele foglalkozni,és nem szúr,ha visszanő.
Bár ezt kozmetikussal ajánlatos elvégeztetni.:))
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!