Nem is értem, kíváncsi voltam hova fut ki a dolog... (beszélgetés)
Nem lehet, hogy rosszúl raktad ki a puzzlet? Egy likeból ilyen török sorozatba illő drámát kerekíteni...?
Végülis, ha a kollágája és ismerőse a fb-on, akkor miért ne likeolhatná a fotóját?
"Összeadtam az 1et a 2vel. Gyorsan helyükre kerültek a darabok."
Szerintem add össze újra és ne láss mindenben hátsó szándékot!
Miért bántanánk?
Azt gondolom,,hogy jár neked még egy beszélgetés,,minimum.
Hogy ő mennyire lesz őszinte,,vagy mennyire tudsz hinni az más kérdés.
Kívánom a legjobbakat:)
Sziasztok. Muszáj írnom, ne bántsatok. Férjem nyáron lelépett, rá kb egy hónapra megkeresett,hogy elölről építsük fel a kapcsolatunkat. Elkezdtünk randizni, vacsora, beszélgetések, karácsony, ilyesmi. Mindig ő keresett, mindig ő hívott. Kérdeztem, mit szeretne, mit csinálunk mi egyáltalán? Erre ő visszakérdezett, hogy mit gondolok miért hív, keres?
De valami motoszkált jó ideje bennem, mondta, hogy hova költözött, de tudtam, hogy az nem lehet igaz. Tegnap este nem tudom,hogy mi vezette a kezem, rámentem egy munkatársa fb oldalára és ott láttam,hogy férjem lánya szívecskét, az anyja sima lájkokat nyomott a képeire, meg hát férjem is. Összesen 4en vannak a cégben, ő a főnök. Összeadtam az 1et a 2vel. Gyorsan helyükre kerültek a darabok. Konkrétan a lány a barátnője,bár tagadta, hogy lenne neki, mikor rákérdeztem, pedig akkor már külön éltünk. A héten is 2x randiztunk, ebédet hozott nekem. Mikor megfejtettem a dolgokat az este, megpróbaltam felhívni, de nem vette fel, majd 1,5 órával később 3x is próbált elérni. Valószínűleg azért, mert szóltam a lánynak, hogy szóljon a férjemnek,hogy keresem, beszélnünk kéne. Nagyon durván árvertnek és megalázottnak érzem magam. Kérdésem nincs, csak jól esik kiírni...
További ajánlott fórumok:
- Olaszország! Milano, Venezia. Ha volt már valaki írjon, kíváncsi lennék 1-2 dologra, 2 hét múlva én is megyek :-)
- Véleményetekre lennék kíváncsi! Valaki kitesz egy üzenetet sajátjaként, ez milyen dolog?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Nem értem mi ez a vallomások dolog.
- Nem értem, mi a nagy dolog abban, ha valaki nyomozó, nem...
- Ismeri valaki Tiszaigart? Kíváncsi lennék néhány dologra...