Véleményetekre lennék kíváncsi! Valaki kitesz egy üzenetet sajátjaként, ez milyen dolog? (beszélgetés)
Az egyik anyák napi fórumban én is viszontláttam a saját gondolataimat. Igaz, én feltettem képeslapként, de amit ráírtam, az az én saját gondolatom volt, nem idézet.
Meglepett, de azután úgy gondoltam, ha ő is pont így érzi, ahogy én megfogalmaztam...? Bizonyos mértékig közös gyászunk, hogy elveszítettük az édesanyánkat.
Oké hagyjuk,nyertél.
De hangsúlyoznám,NEM AZ IDÉZET A BAJ!!!!!!!
Hanem hogy még a személyes szöveget is lemásolta.EZ A BAJ!!!!!!SZERINTEM!!!!!!!Fogta,bemásolta,nem vett el és nem adott hozzá amitől kicsit ő magának is elismerhetné hogy igen,én így emlékezem az anyukámra...
Még csak azt sem mondanám, hog rossz döntés volt. Ezt az idézetet nem biztos, hogy ismerte, és észrevette, hogy megváltoztattad. Azt is gondolhatta, hogy így vannak benne a kifejezések.
Idézetet pedig bárki, bárkitől tehet. Elvileg. Te sem írtad meg, honnan idéztél.
Leírtam a véleményem. ha nem egyezik a tiéddel, az kötekedés?
Szerintem nem.
Ne ezen lovagolj már, inkább örülj, hogy ezzel az idézettel, amit te kerestél, és átformáltál, ő is megemlékezett. Azért, mert ő nem tud ilyet, nem rossz ember.
Remélem nem kötözködni akarsz!
Könnyeimmel küszködve kerestem az idézetet.Kicsit átformáltam.Akkor ha már lemásolja vki,legalább ne szó szerint...Tegyen hozzá valamit magából,főleg ha az anyukájáról van szó.
Sajnos már nekem sem él az ÉDESANYÁM! Nagyon szomorú!!! 17 éve ment el 47 évesen!!! Együtt érzek Veled!!!!!!!!
Tényleg nem volt szép tőle, de mivel mindenki látja, hogy Te írtad ki előbb úgyis rájönnek, hogy onnan másolta!
Ez volt a bizonyos szöveg:
"Lehunyt pilláim mögött látlak,
Hiszen már csak bennem élsz.
A tegnapok emlékeivel,
Minden utamra elkísérsz.
Hogy hiányzol a napjaimból!
Fájdalom út vezet hozzád,
És könnyeimmel öntözöm meg,
Azt az egy szál fehér rózsát."
Aki még megteheti,ne felejtse el megköszönteni az édesanyját!!!
Sajnos én már nem tehetem.........
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Véleményekre lennék kíváncsi
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.