Olaszország! Milano, Venezia. Ha volt már valaki írjon, kíváncsi lennék 1-2 dologra, 2 hét múlva én is megyek :-) (beszélgetés)
De jó neked!
Én is szívesen mennék, imádom Olaszországot.
Sziasztok.
Én a velencei karneválra szeretnék elutazni de az idei az szerintem már nem fog összejönni mondjuk nem tőlem függ hanem a családomtól. Szüleim nem nagyon bírják a buszt meg nem is szeretnének ott aludni ezért ki vannak lőve a buszos utazások. Marad a repülő. Ti hol szoktátok megnézni az utakat meg a repülőjegy árakat? Nekem van időm keresgélni és ha találok valami jót akkor esetleg a szüleim rábólintanak még így az utolsó pillanatban:)
Ezek közül nekem egyik sem megy. Fizikailag vagyok rosszul már attól is ha tudom, repülnöm kell. Nem félek, nem tudom elmondani milyen érzés, csak az, hogy hulla sápadtan ülök és nem lehet hozzámszólni:))))
Jah, viszem a 3 jóbarátomat: Jimit, A Ballát és a Vadászt :DDD
hát ha ilyen pszichológusokkal utazol.
:)
hehe, nagyon jó párosítás :D
Én inkább zenét hallgatok vagy olvasok.
Már beszereztem 3 jó dolgot : egy 20 ml-es 12 éves whiskeyt, egy 20 ml-es normál whiskeyt és egy 20 ml-es jägermeistert:)
így már ki fogom bírni, mire leszállunk, fel is ébredek:)
szerintem csak unalmas, más bajom nincs vele, vigyél egy jó könyvet.
:)
héé srácok / lányok nem kell a feszko:)
Miért nem szeretsz repülni agis? Már unod? :)
Nem fogok veled vitetkozni, ha már repültél volna, tudnád, hogy hogy néz ki a kézipoggyász-tartó, és mit jelent az ésszerű korlátok között nem korlátozzák a kézipoggyász súlyát.
Ez az ésszerű korlát 10 kiló, bár lehet, hogy a 12 kilósat is felengedik. A poggyász az, amit feladsz a check-in-nél, az nem lehet csak 20 kiló, azaz lehet több, de akkor fizetned kell. Én legutóbb 26 kilós csomaggal jöttem haza és a malév egy fillért nem kért érte....
Nem keltem fel bal lábbal, csak egyszerűen bosszant, hogy hüyleségeket írogatsz, ezzel félretájékoztatod azt, akit tényleg érdekel.
Épp most írtam, hogy nem korlátozzák a súlyt a kézipoggyásznál :) tehát lehet az akár 30 kilós is!
Egyébként meg nem értem ezt a támadó hangnemed, talán bal lábbal keltél fel?
Nem sokat repülsz, az látszik. A kézipoggyász, amit felvihetsz magaddal a fedélzetre, meghatározott mérete van (ha jól emlékszem 50x40x20) az ésszerű korlát meg 10 kiló.
Én utálok repülni, de ha kell hát kell....
Elég hiányosak az információid. Bölcsebb lennél, ha hallgattál volna...
Feladott Poggyász
Minden egyes feladott poggyászra poggyászdíjat kell fizetnie. Az érvényes internetes díj a poggyászfoglaláskor jelenik meg (a járat foglalásakor vagy azt követően). Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy a repülőtéren érvényes magasabb díjat fizeti meg. Ennek árszabásáról a repülőtéren kap információt. A poggyászdíj megfizetése összesen (minden darabot beleértve) 20 kg poggyász feladására jogosítja fel. Ez a mennyiség csak többletsúly-díj megfizetésével növelhető.
A feladott poggyászok súlya egyenként legfeljebb 32 kg lehet. Az ezt meghaladó súlyú poggyászok szállítását megtagadhatjuk.
Ha a feladott poggyász súlya meghaladja a 20 kg-ot (a fenti szabálynak megfeleloen) minden utas kilogrammonkénti felár megfizetésére köteles.
Az olaszok soha nem kapkodnak, mindig mindehonnam elkésnek, nem zavarja őket a nyitvatartási idő, akkor niytnak és zárnak mikor kedvük van. Ezt csak azért írtam le, mert a repülőjáratokkal is így vannak (csak a fapadossal) minimum 1 órát szoktak késni a római gépek. Ezzel mindenképpen számolj. Illetve nézz utána, hogy mennyibe kerül a jegy, mert mindennel együtt (csomagdíj pl) lehet, hogy ugyanannyiba kerül, mint egy malév járat, ahol egészen más a mentalitás, és 23 kg-ot büntetlenül felvihetsz a gépre:)
A malévnál mindig vannak jó akciók, ami a jegyeket illeti....
Ha ismerősökhöz mentek biztosan tudnak segíteni hol érdemes pizzázni, ahol IGAZI olasz pizzát tudtok enni. Mi miután hazajöttünk elmentünk Zamárdiba Maurohoz (Olasz étterem) és ettünk egy tuti tésztát. :) Röhej nem?! Mi sem akartunk sokat költeni, de ez lett belőle.
Nézzétek meg a gyönyörű látnivalókat az is nagy élmény! :)
További ajánlott fórumok:
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Érdemes Olaszországba kaját vinni? Tapasztalatok...
- Milyen Olaszországban élni?
- Olasz férje van valamelyikőtöknek?Milyen az élet Olaszországban?Olaszfanatikusok ide :)
- Jesolo -- Olaszország
- Ismeri valaki Tiszaigart? Kíváncsi lennék néhány dologra...