Nem igazságos, szerintem.... (beszélgetés)
Én is irtam neked e-mailt.
Nem fogom most itt ezzel a névvel is hirdetgetni újra, de ha valaki akarna hiába tiltanád ki ezerszer vissza tudni jönni 1001-szer is...
Tudod mikor komoly dolog miatt van szükségem arra pénzhez jussak és el kell adni a telomat.akkor nicns kedvem viccelni meg poénkodni....talán ezért nem érdekelt h humoros vagy nem humoros felajánlás kell e a fórumba. elnézést...
Kedves Csokimókus/Sikizita!
Ha egy kicsit is odafigyelsz arra, hova másolgatod be a hirdetésed, akkor nem jársz így.
Eladó cuccok = eladó ruhák, ergo nem telefon
Megunt tárgyak felajánlása humorosan :-D = humor témakör, nem komoly hirdetések számára
Egyetlen telitalálatod az Apróhirdetések fórum volt.
A szabályzat ismerete és elfogadása feltétele a portál használatának.
Mással is előfordult már ilyen, megkért normális hangnemben a tiltás feloldására, ami egyébként tényleg automatikusan kerül rád, és rendeződött.
A felháborodásod a fentiek alapján alaptalannak tartom.
nem probáltam ugyanazzal, nem tudom engedné e....mind1 jó ez...
amugy ezt akkor is igazságtalannak tartom, akár szabályzat akár nem....mert ha van több oldal ahol eladó cuccainkat hirdethetük...akkkor mér irjam át midnig a szöveget??? vagy nem kéne hagyni ennyi egyforma topicot és azokat is lehetne törölni...
Hűű, akkor oda a sok pontod meg minden? Ez gáz...
No a lényeg, hogy itt vagy...
Hát itt ilyen a szabályzat...
De van egy csomó ingyenes hirdetési lehetőség a neten, próbálkoztál máshol is?
Ha van több azonos dologgal foglalkozó fórum ahol hirdethetem az eladó cuccaimat, akkor miért kell kitiltani az oldalról csak azért, mert 3helyre be mertem tenni a hirdetésemet....
hát köszönöm...ez aztán igy óriási segitség...igy biztos sikerülni fog h eladjam...remek...
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!