Nektek sikerült fogyni Norbi kickbox 1 dvd-jére?Ha igen akkor mennyi idő alatt és kb mennyit? (tudásbázis)
Szívemből szóltál, én is ezt akartam leírni. :)
Ha valaki azért nem tornázik egy jó és hatásos tornára, mert a tréneren (nem) lévő ruha nem teszik neki, háááát.... :)))
Nos az öltözék tényleg hagy kivánnivalót maga után.DE ennyierővel,ne igyak kakaót,mert nem tetszik a színe? Szóval érted... amúgy a legszórakoztatóbb torna amire valaha tornáztam.Megizzadok,de mégsem hajtom ki a belemet.Egy próbát megér,nem veszítesz vele semmit,max. ha végképp nem bírod elviselni benne Norbi öltözékét,akkor behajítod a sarokba a dvd-t.
DE szerintem próbáld ki,mert nagyon hatásos.Nálam legalább is.
Amúgy szerintem a Norbis tornákra, ha rendszeresen végzed, lehet fogyni!! De persze, fontos a táplálkozás is!!!
A kickbox dvd-jét én nem szeretem, mert idegesítenek a gyakorlatok, de a duci tornáit kedvelem. Főleg a duci 2 és 4-et... :)))
Akkor még nem láttad a Duci 2008-at!!!
Az utolsó 20 percben maga a rémálom!!! Ha nem tudnám, nem mondanám meg róla abban a göncben, hogy családos apa... :P
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Hány kalóriát lehet elégetni egy Rubint Réka vagy akármelyik fitness edző dvd-jére?
- Nektek sikerült fogyni 'Hastánc kezdőknek_zsírégetés' DVD-vel? Kinek mi a tapasztalata?
- Fitness kickbox Budapesten
- Ki az aki tornázott már Norbi és Pesuth Rita kickbox DVD-jére?