Nektek is melegetek van? Szerintetek ma mitől van ekkora szélsőség? (beszélgetés)
Ha, akart lenni!!
Ha nyár, akkor meleg van.
Nyár van.
Na nyár, akkor meleg, ez természetes!
hihi:D
nem is élek addig:D
Sziasztok!
Én ezzel úgy vagyok, hogy soha nem szerettem igazán a meleget, magasvérnyomásos is vagyok, de: ha nem lennének ezek a kánikulai napok, valahogy nem lenne ilyen nyár érzetem.
Nekem mégis kellenek, na:)
Észrevettem, és főként itt az interneten,
hogyha valami nem tetszik, tök modortalanul
beszélnek a másikkal, mire jó ez, de őszintén?! :P
Én nem azt mondtam, hogy egész évben 25° legyen,
hanem némi váltakozással, de olyan hőmérséklet, mint amilyen régen volt, emberibb.
De attól még nem kell ilyen stílusban beszélni,
lehetne normálisabban is!
Lehet, hogy akkor jobban bírtam.
De tényleg emlékszem, hogy szoknyában mentünk márc. 15-re.
Viszont olyanra is emlékszem, hogy májusban szakadt a hó:)
Csak azért gondolod azt, hogy gyerek korodban nem volt ilyen meleg, mert jobban bírtad.
Én emlékszem rá, hogy akkor is csorgott rólam és mindenkiről a víz és télen is egyformán fáztunk és szakadt az ónos eső.
Olyan március 15-re is emlékszem, amikor télikabátba jártunk még és olyan júniusra is, amikor kevés volt a tavaszi dzseki és persze olyan május 1-re, amikor hideg volt, vagy olyanra, amikor kánikula. Tehát változik folyamatosan az idő, ahogy régen is:)
Ugye, hogy ugye?! :o)))))
(Én is fáznék. :oD)
Igen a 25 fok kitűnő kiránduló idő,de egy tóparti fürdőzéshez bizony kevés.
A gyerekeim fáznának pancsolás közben:D
Én azért örülök, hogy nem egyedi kívánalmak szerint alakul az időjárás!!! Már bocsi! ;o)))
Vannak forróbb napok, vannak kevésbé forrók, vannak hűvösebbek .... jól van ez így! Mellesleg a Te 25 fokod baromi kevés lenne egy jó tóparti strandoláshoz. :o))
Ha zavar a nap és a nagy meleg, védekezz ellene! :o)))
Köszönöm a válaszokat! Ebben igazatok van, de azért ennyire meleg nem volt, ezt nyugodtan ti is elismerhetitek! Mondjuk, én nem nézek tv-t egyáltalán, de azt én is láttam, hogy túlságosan felfújnak minden, ez igaz!
Én személy szerint a kellemes 25°-ot
hiányolom, kellemes napsütéssel.. nem ezt
a fülledt dög meleget, égető nappal! ;)
Majdnem olyan idő van itt is, mint a mediterrán
országokban.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi az oka ennek a szélsőséges időjárásnak?
- Te szélsőséges ember vagy?
- Mi az oka a szélsőséges időjárásnak?
- Miért lett mára"divat"a szélsőségeket keresni az ágyunkba?Ez egymás majmolása, vagy ennyit változott a világ?
- Néha te is egész szélsöséges dolgokat kivánsz meg?
- Nagyon szélsőséges a hangulatom. Remélem a hormonok...