Neki nem mondhatom,de Ő a legjóképűbb orvos az egész... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A felelevenített szerelmi történeted nélkül biztosan sokan unatkoznának.
Mondjuk én nem szeretem a szappanoperákat, de biztosan lesz rá vevő. Főleg, ha jó hosszú lesz.
A love story , bàrmennyire is hihetetlen,de lassan kibontakozik az utolsó bejegyzésem utàn. Ràadàsul ùgy,hogy ő vetette fel elsőként,hogy találkozzunk magánemberként majd valamikor. Bár konkrét időpontot még nem beszéltünk meg, néha el is bizonytalanodok, sikerül -e. Mindig kedves,figyelmes írásban és szóban is, tartjuk a kapcsolatot.
Néha az agyammal elengedném,de ilyenkor mindig olyan kedveset alakít,hogy még jobban vonzódim hozzá.
Ezt most csak azért írom itt le,hogy hátha kiírom magamból ezt az egészet 💔💔💔
Azta... Ez szuper 😊❤ Nagyon jól tetted, hogy ráírtál 😊 Drukkolok, hogy megvalósuljon amit szeretnél 😊
Egyébként mindenre IS lehet írni valamit ami túlmutat a közhely kategórián... 🤭
Ráírtam,váltottunk pár smst. Kicsit olyan flört szerű,de ugye smsekbe simán többet bele lehet gondolni.
Ő írt utoljára,de csak óriási közhellyel tudtam volna reagálni,így nem írtam semmit már.
Most már tényleg a gondviselésre bízom és megpróbálom elterelni róla a gondolataimat ♥️🙏🙂
Köszönöm szépen a válaszaidat 🥰
Jegygyűrűt nem láttam rajta,bár ez nem jelent semmit.
Majd lesz valahogy,a gondviselés majd megoldja. 🙏
Pff.. .az első gondolatom az volt mikor olvastam, hogy "Ez megsejtett valamit..." Mármint az orvosod. A kérdése (amire én se tudtam volna reagálni szerintem ) és a "gondolok Önre" beszólás erre vall. Még az is lehet, hogy flörtölni akart...
Tényleg sajnálom :( ... De lehet, hogy családja van és nyilván akkor nem is akarhat semmi komolyat, akármennyire jól néz ki :(
Nem,most nem tette fel ezt a kérdést. arra reagálhattam volna,amikor azt kérdezte,hogy "úgy ismer engem,mint aki csak úgy elmegy?"mármint én őt. Azt hittem,kiment a rendelőből a hátsó ajtón,én kicsit csodálkozva ugyan,de kimentem elől 🤣 Említettem neki,hogy ma nem vagyok szabadságon,még dolgozni fogok,de nincs kedvem. Kérdezte,hogy meddig,majd mondta,hogy nyugodjak meg,ő sem végez hamarabb és majd gondol rám.
Amikor végeztünk,kivételesen nem kísért ki az ajtóhoz, mielőtt kiléptem,visszanéztem,ő pedig integetett és mosolygott 💔
Nem tudom eldönteni. Jó lenne,ha flörtölni szeretne. 🙏
Igazából ami miatt nem tudok ettől az esettől szabadulni az az,hogy arra világít rá,hogy már nem vagyok olyan,mint régen. És ennek nem örülök. Ha ugyanez szingliként vagy egyszerűen csak fiatalabb koromban történik, teljesen másképp viselkedtem volna vele.
Nagyon sajnálom... 😥💔
Nem lehet most könnyű...és nagyon is átérzem a szituációt... 😔
Nem merted elterelni a beszélgetést vagy ő volt távolságtartó? Persze csak ha akarsz beszélni róla...
Ma voltam és nyúl módjára megfutamodtam. 😥
Viszont sok betege közül már megjegyezte a nevemet, ennek nagyon örülök.
Legközelebb egy év múlva lesz kontroll.
Addig az univerzumra bízom,összefutunk e valahol.
További ajánlott fórumok:
- Védőoltás, orvosok, egészségügy, gyógyszerek, járványügy, stb. pro és kontra
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Szerintetek, ha valakinek problémája van az egészségével, miért nem az orvosával beszéli meg, miért itt kér tanácsot?
- Magyar egészségügy-ingyenes orvosi ellátás?
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?