Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták. (beszélgetős fórum)
Egészségesen még nem voltam beteg.
KB az utolsó pillanatban voltak tüneteim. Nagyon erős köldökfeletti görcsöm volt. Semmi más.
De miért vették ki ? Kellett legyen valamilyen tűnet.
2 évig nem volt szexuális kapcsolatom. Nagyon hiányzott. Ennek eredményeként kivettek egy petefészkemet. Vallom, hogy volt köze hozzá.
Nem tudom, idetartozó-e, de jó pár éve, amikor megszűnt a cég, ahol dolgoztam, nekem is és több kollégámnak is valós betegségünk lett a lelki tehertől, amit ez okozott. Volt, akinek ízületi panaszai támadtak, volt akin övsömör jött elő stb.
Én azt is, hogy valami vagy valaki elvesztése is lehet a probléma oka.
Pánikroham. Biztos voltam benne, hogy meghalok. Párom dolgozni volt, aput hívtam telefonon, csak hebegtem-habogtam. Átjött, elvitt orvoshoz, ekg vizsgálat is volt, mindent rendben találtak. Ennek már legalább 10 éve. Stresszes időszakom volt.
Véleményem szerint ez nem anafilaxias sokk volt, hanem pánikroham... Annak viszont tipikus, még ha bőrpírral járt is együtt.
Nem volt még ilyenem, remélem nem is lesz.
Arról azt olvastam hogy aki nem éli meg a nőiessègét,vagy elfojtott sérelme van könnyebben hajlamos rá.
Nem értem miért kell kötekedni. A téma indító csak egy példát hozott fel ő is említette hogy csak bebeszélte. Visszakanyarodva nekem pànikrohamom volt amit lélekkel irányítottam és fizikai tünetként jött ki :(
Hat persze hogy nem az volt! Éppen erről szól a topic hogy az agy milyen tüneteket tud produkálni miközben nincs valóságalapja! Olvasd el az első hozzászólásom “miközben semmi bajom nem volt”.. s a hajfestékes témàt itt befejeztem. Várom a többiek hozzászólását/ tapasztalatát testi lelki tünetekkel.
Petefészek ciszta, endometriózis.
Ebben nincs kötekedés és fogalmad nincs,mi az allergiás sokk, én tudom.
És aki tudja mi az nemfogja rá egy kis pirosságra amit a festék okozott.
Életveszélyes állapot
Örúlj neki hogy nem az volt.
Már ne is haragudj de Te kötekedni jöttél ide? Nincs jobb elfoglaltságot? Indítottam egy témát amire sokan válaszoltak is normálisan, megosztottàk a tapasztalatukat. Van akinek a hangja ment el, van aki köhögött. Te meg egy 14 hozzászólással előtti kommenten lovagolsz. Felhoztam egy 2 évvel ezelőtti példàt hogy hasonlókra gondolok milyen érdekes rajtad kívül mindenki megértette. Ha nem tudsz érdemlegeset hozzàtenni inkább maradj csendben,vagy foglald el magad valamivel. De jobban lovagolsz ezen a hajfestékes dolgon mint én saját magam. (Nem mellesleg fodrász festette anno )
En tudom mi az a. sokk, mert hozzam egyszer mentőt hívtak, mikor mar vészesen kohogtem, es szerencsém volt. A legszomjtol elájultam, es kiuteekkel ébredtem másnap a kórházban.
Egy szaros borpir nem ez.
Olvasd el, mi van a hajfesték leírásában! Rautalo magatartás. Használtad, tehat, olvastad. En sem tudok feketet tenni a fejemre, es az átlag "vevő amig var" piros cukorkaja, ami a lila etelfestekekben szinten van, kiút a kezemen 10 percen belul. Nem ehetek elesztot, az egyrnruham ovje ezert nem ut ki, mert nincs közvetlen kapcsolatban a borommel.
Huuu, nagy kaland...
A kérdésfölvetés szerintem érdekes, de a hajfestékes eset nem erre példa.
Nekem volt egyébként, pont a legutóbbi totális hangelmenős gégegyulladásom. Tisztán megvan a pillanat, ahogy minden sok lesz, úgy érzem nem birom tovább, kimondani viszont nem lehet...és patt, fél óra múlva teljes némaság napokig.
igen,elolvassák,mért fáj a fejük,
jaj,az jött ki a guglin hogy agydaganat,
komolyan,,,,,,,,,,
az teljesen más,mert az ilyen lelki dolog tud testi tüneteket produkálni,
Az agyad csinálta. Nem egyedi eset. Hipochondriára hajaz a dolog.
Teljesen félreéetettél! Nem kevertem bele az orvosok nem tudását, arra tértem ki hogy milyen testi tüneteket tud okozni az agyunk amit magunknak generàlunk. Kicsit piros lett a festék után a fejbőröm utánanéztem a neten hogy ez vajon allergia? S kijött első oldalon hogy anafilaxás sokk, ahogy olvastam az agyam tévesen jelet küldött a testemnek, kapkodtam a levegőt. Így jön ide a Lélek s az agy, hogy mennyire tudunk befolyásolni tüneteket. Természetesen semmi bajom nem volt mégis máshogy viselkedett a testem az olvasottak miatt. Na ilyen példàkra gondoltam.
2015-ben, egy évig egy nagyon rossz kapcsolatban éltem, az utolsó három hónapban folyamatosan köhögtem. Vizsgálati eredményeim jók voltak, nem találtak semmi okát. Szétköltözés után egyik napról a másikra megszűnt.
Erre ki sem akartam térni. A gugli okosabb mint az orvosok, akit ugyan nem is látott, de nem tudott mit kezdeni vele.
Amig vannak emberek, akik racsodalkoznak, hogy keményítőbol meg tejből egy kis ízesítéssel kesz a puding "pudingpor" nélkül, nem kel meglepodni semmin.
a hajfestéknek meg miköze a lélekhez?
az anafilaxiás sokk nem játék,és ha nem kellett mentőt hivni,akkor nem biztos hogy az volt,
További ajánlott fórumok: