Nekem nincs robotporszívóm. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem sincs.
(Pedig szeretem a tisztaságot.)
Hát igen, van, amit ki kell próbálni ahhoz, hogy tudjuk, mégis csak hasznunkra lesz.😊
Én is imádom, hogy bebújik az ágy alá, a sima porszívóval egy rémálom ott takarítani.
Mi gyereknek vettünk először, élénken tiltakozott, hogy meg van elégedve a régivel.
Úgy rákapott, hogy következő évben ő vett nekem.
A kábeleket nem szereti, amibe bele tud gabalyodni, esetleg padlóra lógó ruhadarabba, túl hosszú függönybe, de ilyenek nincsenek. Minden mást kikerül. Azt szeretem, hogy bebújik az ágy, asztal alá is. Ha befér.
Nekünk volt, de eladtam, baba mellett nekem egy álló praktikusabb.
Nem szerettem,hogy mindig el kell pakolni, mert máskülönben a macskajátékokat simán felszippantotta. Álló meg pont jó, mert gyorsan megvan, és ha rám van kötve a baba jó fehérzaj is. :D
Az azért szomorú, hogy egy robotporszívó is "luxus"nak számít, mikor 50 ezerért is kapni jókat használtan. :/
Szeretnél?
Nekem sincs,,mondjuk nem is kell,,csak egy kis ágyelőm van.
Semmi más szőnyeg,úgyhogy feltörlök és kész.
További ajánlott fórumok:
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- 40 éves pasi 20-on éveseket lájkol. Akkor nekem 30+-osan nincs esélyem?
- Nincs párom a világban? Avagy mást célt szán nekem a sors?
- Nekem sajnos nincs párom...
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Vakbélműtét! Neked még megvan? Nekem már nincs, gyertek sorstársaim! Osszuk meg egymás tapasztalatait !