Nekem sajnos nincs párom... (beszélgetés)
Hát ez nem jó mire észbe kapsz elszállnak az évek
és egyre nehezebb lesz társat találni
Én azt hiszem, a pár találás nem
korfüggő. Persze, ha otthon ülünk, akkor nem megy a dolog, de kimozdulni nagyon nehéz, egyedül meg még nehezebb. "Arra" biztosan mindenki találna partnert, de hát a cél az a tartós kapcsolat. Akár együttéléssel, vagy ha úgy jobb, találkákkal. Olyan társat keresünk legyen szó nőről vagy férfiről, akivel lehet beszélgetni, elmenni színházba, múzeumba vagy moziba, esetleg kirándulni. Aki megbecsül, és örül az együtt töltött időnek. Álom, álom...
Én is szeretnék pasit,de semmi komolyat!
Nekem elég lenne heti 2-3 alkalom,amit nálam vagyunk,és ennyi!:))
Akkor ezt a két pasit össze lehetne kötni. Az enyém annyival tér el, hogy nem próbálkozik, nem mondja, hogy hozzuk rendbe, sosem mondta, és ez tényleg nem is baj. De ha leültem, és neteztem, vagy kötöttem, vagy gobelineztem, vagy teljesen mindegy, mit csináltam, abba belekötött. Ez érthető lett volna akkor, ha a házimunkát, főzést egyebet elhanyagoltam, nem csináltam volna. De minden megvolt. Pihenésképp ültem le, de ez nem tetszett neki. Te tudod, hogy gond van a lábammal, de ez őt nem érdekelte. Soha nem fogom elfelejteni neki azt, amikor egy alkalommal elestem, és napokig alig bírtam menni, mégis megvolt minden, mert meg kellett legyen. Ő meg azt mondta, ha valakinek úgy fáj a lába, hogy alig bír menni, akkor jobb, ha felakassza magát.
Ugye nem kell mondanom, hogy mit éreztem.
Hányszor hallunk olyan dologról,amikor az erőszakos
apa ellen "fellázad" a család valamelyik tagja és
halállal végződik. Ez természetes védekezés a hiszen itt már életekről van szó lásd gyermek.
Nem lehet a végletekig csinálni. Tudom ez a szélsőséges megnyilvánulás,de ez a végpont. Van persze köztes állapotok elköltözés,válás,stb
igen a kapcsolatokon belül, mindenkinek van egy
saját kis magánélete és ezt meg kell hagyni,ahol
visszatud vonulni az ember és tud magával foglalkozni
Ezek természetes dolgok egy jól működő kapcsolatnál.
A gond akkor van,amikor az egyik megsérti az egyensúlyt vagyis a birtoklás és a dominancia illetve a lenyomás indul be ez párkapcsolatban
egyenlő a végével. Persze lehet ilyen olyan ok miatt
"engedni az egyik félnek",de az már terror és vége
sokszor tragédia.
Nem értem a kérdést? Azt kérdezed, hogy szeretünk, de nem mutatjuk ki?
Gondolom a férfiak úgy ahogy a nők mind mások. Két egyforma ember nincs. Olyan sincs, hogy egyformán szeressünk, egyik fél mindig többet vár a másiktól.
Egy férfi is sérülhet egy kapcsolatban, őt is alázhatják meg és persze neki is nehéz feldolgozni. Egy férfi is tölthet álmatlanul lüktető fejjel el éjszakákat. Rosszabb a helyzet mint a nőknél, hiszen ha kimutatja az érzelmeit a barátai előtt sokan lepapucsozzák. Azt hiszem a legtöbb nő is egy magabiztos erős férfit szeretne birtokolni. Így érzed te is igaz?
Az biztos ,hogy vannak érzelmeink, de bocsájtsátok
meg ha,ezt nem mutatjuk ki,mert valóban és ez
önkritika egyszerűen nem megy, mert olyan kiszolgáltatottnak érzi az ember magát.Persze ez sok
ok miatt lehet /csalódás,neveltetés stb stb/Ti sokkal empatikusabbak vagytok és érzelmileg is
"sok oldalúbbak". Valószínű isten pont így teremtett minket így kiegészítve egymást. Vagyis
külön külön semmit nem érünk,de együtt alkottunk
egy egészet vagyis párt és később családot. Lehetne mind a két oldalnak kígyót békát mondani egymásra, de ezek általánosítások, amivel vigyázni kell.
További ajánlott fórumok:
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Sajnos nekem nem jönnek be a mackós férfiak.És akik...
- Nincs párom a világban? Avagy mást célt szán nekem a sors?
- A páromnak van gyereke, nekem nincs
- Hogyan építsek saját életet a páromtól "külön"? Nekem nincsenek barátaim.
- Babaváró - nekem 3év TB jogviszony, terhes TP-n vagyok, párom dolgozik, de nincs 3 év TB jogviszony, így is megadják?