Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nekem ez így kevés, de szeretem! fórum

Nekem ez így kevés, de szeretem! (beszélgetős fórum)

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Jucika33)
jún. 10. 11:07
Én is hasonlóan látom. Ha "cseszegetjük", elmenekül. Viszont, ha ráhagyjuk, elķényelmesedik.
jún. 9. 08:06
Nehéz kérdés. Hasonlóban vagyok. Bár minden nap beszélünk elég hosszan telefonon, de heti két randinál nincs több. Persze oka is van, de lehetne azért erőlködni. Én is azt érzem, hogy nem jó mondogatni, mert a férfiak hajlamosak elmenekülni, ha azt éreztetjük, hogy többet akarunk, mint amihez neki kedve van. Ráhagyom. max. néha jelzem, hogy hiányzik, lennék vele. De ennyi. Valamilyen irányba úgyis változik idővel magától. Vagy neki mélyülnek az érzései és magától kezd vágyni több együttlétre, vagy ellaposodik és kihül a dolog.
jún. 9. 03:49
Ha egy férfi akár egy nőt, mindent megtesz érte. Ga nem kommunikál veled, vagy kevésnek érzed, nem ő lesz az igazi.
jún. 9. 01:01
a pasik nem gondoltolvasok,hogy mit szeretunk,s mit nem meg kell nekik mondani.
8. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 17:55

Egy percet se várj. Már ennél is korábban el kellett volna mondanod, hogy mit szeretnél. De most már tényleg ne várj, mert később joggal mondhatná, hogy ha eddig jó volt, akkor most miért nem.

Ne félj attól, hogy ezért elveszíted. Ha így történne, sose tartoztatok össze.

Ne várj, mert nem várható el egy embertől, hogy a gondolataidban olvasson.

jún. 5. 17:14
Finoman adagolhatod, hogy te mit szeretnél. A pasiknál ez alap, mert nem mind érez rá, mi kell a nőknek :)
6. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 08:57

Kommunkálj vele. Egy kapcsolatban ez alapvető.

Az, hogy vársz, az nem kommunikáció.

jún. 5. 06:15
Szólj neki, beszéljétek meg. Lehet, hogy neki ennyi is elég.
4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 04:41
Igen, emlitsd meg neki.
3. Egnisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 01:00
Attól függ, hogy mennyi most a randik száma, milyen gyakran ír.?
2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 4. 23:32
Ne várj, ha már az elején nincs megfelelő kommunikáció, akkor az később sem lesz jobb. Ha neked ez kevés, hozd a tudtára...
jún. 4. 22:17
Pár hónapja vagyunk kapcsolatban, egy, ezelőtt sokáig egyedülálló férfivel. Szeretnék vele több időt tölteni, többet kommunikálni, ha nem is személyesen, írásban vagy telefonon. Szóvá tegyem ezt neki, vagy legyek türelmes, és várjam ki, míg kiforrja magát az egész? Köszönöm, ha segítetek, cinikus zöngék nélkül. Nagyon megszerettem ezt az embert, nem szeretném elrontani. Férfi szemszögből is szívesen veszem a véleményeket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook