Néhány napja még több mint 2000 levelem volt a freemail-es postafiókomba, most 700 van a kukában pedig 1 mégsem jön a címemre levél.Miért? (tudásbázis kérdés)
5. era06 (válaszként erre: 1. - Kisfüles)
2011. dec. 2. 16:00
Nem ismerem a levelezőt. Feltételezem, hogy a freemal kukájában vannak a levelek , ezért ugyanúgy foglalja a helyet. Ebből a kukából véglegesen kellene törölni.
4. e32d76b828
2011. dec. 2. 12:43
jajaaaj a leveleket felejtettem el bedobni...
3. kitrákotty (válaszként erre: 1. - Kisfüles)
2010. jún. 23. 14:58
Mert a freemail úgy szar ahogy van, botrányos ahogy néha működik, ill. nem működik.
Vált szolgáltatót, ajánlom pl. a gmailt, azzal még sose volt gondom.
2. d62762eb79
2010. jún. 23. 10:56
a kukából is üríteni kéne, nem? (csak tipp)
1. kisfüles
2010. jún. 23. 10:53
Néhány napja még több mint 2000 levelem volt a freemail-es postafiókomba, most 700 van a kukában pedig 1 mégsem jön a címemre levél.Miért?
További ajánlott fórumok:
- G-mail postafiók
- Tudsz ajánlani egy olyan postafiókot ami nem olyan lassú mint a freemail és nem olyan megbízhatatlan mint a lajt? Neked melyik a kedvenced?
- Hogy tudok bejutni a freemail-embe ha nem tudom a jelszót és nem adtam meg mentő kérdést?SEGITSÉÉÉÉG!!!!
- Tudja valaki mi lett a Freemail-el, vagy csak nekem nem jön be?
- Hogy lehet gmail-es postafiókban letiltani egy bizonyos email címet, hogy az ne küldhessen több üzenetet?
- A következőt írja ki a böngésző amikor pl. a freemail-emre belépek: A manóba nem sikerült valamiért ezt a weboldalt megnyitni!Mit csináljak?