Hogy tudok bejutni a freemail-embe ha nem tudom a jelszót és nem adtam meg mentő kérdést?SEGITSÉÉÉÉG!!!! (beszélgetés)
Elhunyt személyek regisztrációi
Elhunyt személyek adatlapjának töröltetése ügyében egy közeli hozzátartozó vagy hivatalos képviselet járhat el a szükséges dokumentumok bemutatásával....
Sziasztok.Figyeltem,csak nem irtam.
Jól összevitatkoztatok mire mindenki megérti hogy a KÖR BEZÁRULT!:))
Irtam erre az info@iwiw-re,azt irták vissza küldjem el faxon a személyim és a gyerek anyakönyvi kivonatának másolatát,majd ha egyeznek az adatok törlik.De mivel egyeznek ???Ezek ott nincsenek megadva.Nemértem,mindegy!
Most iram újra hogy mélben nem lehetne?Mért csak fax?Honnét faxoljak?ááááááá
Kiváncsi leszek mi lesz már vele!Agyrém!
Meg arra is gondoltam,ne adj isten valaki meghal a jelszavát senkinek sem árulta el(mert mért tenné)örökre fent marad az iwiw-en????????Milyen durva már??????
Sziasztok!
Ez talán segít:
MIT TEGYEK HA NEM EMLÉKSZEM A JELSZAVAMRA ÉS A REGISZTRÁLT E-MAIL CÍMEM MÁR ÉRVÉNYTELEN?
Válasz: Írj levelet az info@iwiw.hu címre a lehető legtöbb beazonosítható adatod megadásával. Sajnos még így sem biztos, hogy tudunk segíteni de megpróbáljuk.
szia ismét!
Én baromi jól szórakozom :DDDD
Húúú képzeld értem
1 csinálni kell imail címet
2 iwiw elfelejtett jelszó
3 kérdezni fogja hova
4 megadja az ÚJ imail címet ahova már be tud lépni
5 bemegy az iwiw-re
6 letörölteti
7 kész.....
Mi is jártunk így , de mi a myvippel, és olyan lehetőség van h a személyi ig el kell küldeni beszkennelve.
Úgy törlik valószínű.
Sziasztok!
Fontos lenne bejutnom végül is a kislányom freemail-jébe(3éves)mert le szeretném törölni az iwiwről,de oda sem tudok bejutni,egyszerűen nem emléxem a jelszavakra mert régen használtam.A freemailnél az elfelejtett jelszónál kéri a kérdést és ha nincs akkor nincs tovább????????????a kör bezárult?Mert az iwiw viszont a freemailre küldené az új jelszót.......értitek....?Valaki aki okosabb mint én ehhez könyörgök segitsen!Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki mi lett a Freemail-el, vagy csak nekem nem jön be?
- A következőt írja ki a böngésző amikor pl. a freemail-emre belépek: A manóba nem sikerült valamiért ezt a weboldalt megnyitni!Mit csináljak?
- Mi lehet a baj a freemail-el?
- Nem tudok bejutni Freemail-re, miért lehet ez?
- A freemail-be belépés után ledob az internetről! Miért? Tudja valaki a választ?
- Napok óta nem működik a freemail-em, mit kell tennem, hogy újra jó legyen?