Négy napja mindig estére belázasodok (38, 7) de nappal viszont nincs lázam.Mi bajom lehet? (tudásbázis)
7. ce850abb2c
2012. márc. 21. 13:39
köszi
6. Csipkerózsika (válaszként erre: 1. - Ce850abb2c)
2012. márc. 21. 13:35
Nekem gyógyszerallergia okozott ilyet. Majdnem feldobtam a pacskert, mire magamtól rájöttem, mi a baj, mert a vizsgálatok mind negatívak lettek.
5. nanuka
2012. márc. 21. 13:28
Amikor utoljára ilyen gondom volt, mire végére értünk az összes vizsgálatnak, szépen elmúlt. Eltartott vagy 3 hétig. A végén azt mondták, valszeg kihordtam egy vesemedence-gyulladást. Mindenképpen kérdezz meg egy dokit...
4. kathlee
2012. márc. 21. 13:27
Vagy még az orvos sem! Én ugyan így voltam egy hétig, csak reggelente. Elmentem orvoshoz, elküldött vérvételre, ott sem találtak semmi különösen, a CRP szintem kicsit magasabb volt (vmi gyulladás). Mondta a doki, hogy el fog múlni, eli is múlt. :)
3. gevi1931
2012. márc. 21. 13:02
CSak az orvos tud ilyen kérdésekre válaszolni.
2. 9b10f3d7ff
2012. márc. 21. 12:59
Sok minden,az orvos személyes vizsgálat alapján megmondja.
Itt csupán a jósok,látók...esetleg Gyurcsók tudná megmondani, de azok meg nem dolgoznak 'ingyé'.:)
1. ce850abb2c
2012. márc. 21. 12:51
Négy napja mindig estére belázasodok (38, 7) de nappal viszont nincs lázam.Mi bajom lehet?
További ajánlott fórumok:
- Az unokaöcsém belázasodott egyik pillanatról a másikra:( mit csináljak vele? még csak 5 éves...
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Sziasztok! Hétfő óta egy kicsit fáj a torkom és estére mindig belázasodok. Tudtok valami jó módszert, ami gyorsan elmulasztja őket?
- Páromnak tegnap reggelre egy kis piros pukli lett a könyökén. délre már nagyobb lett, estére belázasodott. Segítsetek mi lehet?
- Kisfiam hajnalra belázasodott, 38, 3 fok volt, viszont semmi más baja nincs. Ez lehet fogzástól?
- Három napja (csak estére) belázasodik a kisfiam 38.5 lehet ez a foga miatt?Mivel más tünet nincs.Pl köhögés.Most jön a rágo foga