Ne keressetek tovább. Itt vagyok a Hoxán! (beszélgetés)
Ezek szerint mindenki megtalált aki akart:-)
Ha nem,akkor én még mindig várom a többi régi olvasóimat.
Helló! Örülök, hogy nem tűntél el.
Pussssszantás.
Áhh nem támogatnak államilag, érettségizni készülődök, így is elsunnyogtam pár órát! :/
Majd valamiből kifizetem! :S
Jó is, a legjobb a világon! ;-)
Látom te is jól vagy! Puszi!
Örülök neki,tanulni nem szégyen főleg ha támogatnak,anyum 50 év felett is átképezi magát szóval ez ilyen sajna,de éppen tegnap láttam külföldön és más országba sem jobb a helyzet.Úgyhogy jól van ez így.Kifizetni biztosan kitudod,okos csajszi vagy te:-)
Másikra meg csak ennyi,értem mit érzel,hiszen:Szép is a szerelem:-)
Örülök,hogy jól vagy!Puszi
Ugye-hogy ugye:-)))Van bőr a képemen,de látod látod,csak meg lettem,de te is,remélem a többiek is én voltam mofli,hogy nem vártam a másik törlésével pár napot:-)))
Nincs olyan szerencsétek,hogy ne Hoxázak jó kis nőcis csajos oldal ez,lehet pletykálkodni,megszerettem,szóval úgy jó pár száz évre maradok tudod így egósan:-DDDDDPuszim
Nem lett meló, van helyette suli, nemsokára megyek, hátha tudnak még újat mondani. :D( ki is az egó?)
Én, én nem veszek senkinek, örülök, ha ki tudom fizetni a vizsgadíjat Karácsony előtt 2 nappal! :)
Na jóó, veszek ám annak az egynek, akit imádok!♥
Én keresem a szedi30-at:-)naná hogy nem talállak,ha ritkán írsz naplót husi:-)Ha valaki látja és a többieket is hihihi légyszi szóljatok nekik köszi:-)
Nem vesztem el,csak nah:-)
Sziasztok!
Azért indítottam,mert tudom sokan kerestek még,nem tüntem el csak új nickel jöttem és más formában írok mostmár naplót:-)Különösebb oka nincsen,csak felét sem tudtam az olvasóimnak.
Doris27:-)és Őrangyalok vannak:-)
Bocsi többiek,csak nem találnak egyesek és gondoltam így könnyebb lesz nekik:-)
Tudom ez most nagyon egós volt én kérek elnézést:-)
További ajánlott fórumok:
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?
- Nagyon egyedül vagyok, már nem birom tovább, mit tehetnék?
- Tanácstalan vagyok. Hogyan tovább?
- Mitől vagyok álmosabb mostanában? Kb.10 órát aludtam és tudtam volna tovább is, akár egész délelőtt. Másfél hónapja ez van.
- Minden leletem rendben, mégis állandóan álmos vagyok. Hogyan tovább?
- Jogosult vagyok valamilyen további juttatásra?