Minden leletem rendben, mégis állandóan álmos vagyok. Hogyan tovább? (beszélgetős fórum)
Lehet hogy saját házban nem leszel így,,,,ott több lehetőség van a mozgásra szabadlevegőn ,,és bár fura mert álmatlanság is ezt javasolják,,de akár fel is pezsdíthet a mozgás,,
Szabj magadnak határokat,,persze csak normál keretek közt ,,aztán talán beáll:)
étkezéssel ivással (vízivással) hogy állsz?
miket eszel és mikor? mennyit iszol?
Egyik kollégám mesélte, hogy volt egy olyan időszaka, amikor sok volt az ideje, így aludt. Aztán hozzászokott, hogy 10, majd 12 órákat alszik. És nem hogy kipihentebb lett volna, hanem egyre inkább fáradtabb volt, egyre többet akart aludni. Aztán változott az élethelyzete, és nem tehette meg, hogy ennyit alszik. Először kényszerítenie kellett magát, hogy ne feküdjön le aludni, de végül visszaállt a normál kerékvágásba.
Nem tudom, hogy neked segít-e ez a történet, csak leírtam.
További ajánlott fórumok:
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért ghostingolt, amikor minden rendben volt?
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- Tőletek is kér pénzt a kéményseprő, ha csak ellenőrzi a kéményt, de minden rendben van vele?
- Ha a terheléses cukor eredményem és minden inzulinos eredményem rendben van akkor is írhat fel a doki Metformint?
- Ki vagyok fáradva, minden idegesít, türelmetlen vagyok, stresszes vagyok állandóan. Milyen vitamin segíthetne rajtam?