Ne hagyd abba csirke recept


CSirke mell vagy comb
8 dkg liszt
1 teáskanál piros paprika
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
1 mokkáskanál majoranna
1 késhegynyi örölt kömény
2-3 gerezd fokhagyma
1 nagy fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejfel
1 evökanál olaj
A Ne hagyd abba csirke elkészítési módja:
A liszttel össze keverjük az összes füszert és az aprora vágott fokhagymát A megmosott húst bele forgatjuk mintha paniroznánk enyhén zsirozott jénaiba bele rakjuk a tetejére karikázzuk a nagy fej vörös hagymát. A tejfölbe bele keverni az 1 evökanál olajat, majd rá tenni a tetejére .Befedni alufoliával 50 percig igy sütni,utánna folia nélkul pirosra sütni gáz sütö 3-as fokozat
nagyon finom pulykábol is vagy csirke szárnybol
a húst nem kell külön sózni
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: sisi59, 2007. aug. 10. 16:35
A ne hagyd abba csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.