Kakaó flip recept


6-tojás sárgája 1 fehérje
60 dkg cukor
1 vanilliás cukor
fél l tej
fél l pálinka
2 dl rum
izlés szerint kakaó
A Kakaó flip elkészítési módja:
A tojás sárgákat meg az egy fehérjét a cukorral vanilliás cukorral jol össze kell keverni, hozzá adjuk a kakaót. A tejet felmelegitjük majd folytonos keverés közben hozzá adjuk a tojásos cukrot. Ha ez készvan bele keverjük az össze vegyitett pálinka és rum keverékbe. Uvegekbe öntjük és két hétig érleljük, naponta jol felrázva
barack pálinkábol a legjobb
Rögtön is lehet fogyasztani de napról napra finobabb.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: sisi59, 2007. aug. 7. 18:38
A kakaó flip elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.