Narancskrém recept
A Narancskrém hozzávalói:2 db narancs
2 cs hidegenkészithető vanilia puding por
2 cs tejszinhabpor
1 l. tej + 4 dl tej
A Narancskrém elkészítési módja:
A narancshéját lereszeljük, és a tejben felfőzzük,majd lehűtjük, hideglegyen a pudingport bele rakjuk,és felverjük. A tejszint is a leírt módon elkészitjük., Ovatossan összekeverjük,és a narancsokat megpucoljuk, és apró kockára vágva beletesszük a krémbe. Ki adagoljuk pohárba vagy tálakba tejszin habbal vagy csókidarával diszitjük.
Azért nem írtam cukrot mert a pudingporba és a tejszinbe is van. Igy lehet igazán érezni a narancs izt. De aki édesebben szereti kostoja meg és tegyen hozzá kizárolag porcukrot, izlése szerint.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. dec. 30. 13:39
A narancskrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.