Narancsbőrös combiknál ciki a rövid/rövidebb szoknya? (tudásbázis)
Azt, hogy ha szíved szerint szoknyában lennél, de a narancsbőr miatt nadrágban jársz, az a lelkednek nem tesz jót. Ha szoknyában szeretnél járni, így érzed jól magad a melegben, tedd meg.
Elsősorban ne azon agyalj, mások mit szólnának. Nyilván vannak határok, én 36 évesen nem fogok a fenekemet el sem takaró szoknyában császkálni, de simán veszek fel comközépig érő farmerszoknyát.
Nem mindegy, h mennyi az a narancsbőr sztem. Van, aki már tényleg ne vegyen fel minit semmiből. De ha csak egy kevés van, akkor beleférhet.
Valóban vannak, akik elég gusztustalanul tudják kihangsúlyozni a testi hiányosságaikat öltözködés/ divat címszó alatt.....
szerintem semmi nem ciki,csak amit annak érzel :)
akit nem zavar, hogy mutogatja a narancsbőrét, az nyugodtan vegyen fel shortot vagy miniszoknyát. végül is, ha egyszer melege van, akkor miért ne? bár azért még simán ki lehet bírni a hosszabb szoknyát v nadrágot is, még nincs 40C :D
Lehet, hogy velem van a baj, de a belső combomnál nem olyan feszes a bőr, mint kellene.. Annyira frusztrált leszek, ha szoknyát húzok..
Erre tegnap egy csomót sétáltam a városban, és nem látok mást, csak durván, vagy kevésbé durván naribőrös lábakat, de úgy tűnik, hogy a tulajdonosaikat nem zavarja a dolog.. Bátran lépkednek a minibbnél minibb, rövidnél rövidebb szoknyákba, nadrágokba.
Mit gondolsz erről?:)