Naplót írnék, de nem ide, csak magamnak.Segítsetek hogyan kell. (tudásbázis kérdés)
Hú, én is gondolkodom (illetve ajánlották), hogy próbáljam meg kiadni a naplómat...:P
Mindenesetre oda már eljutottam, hogy elgondolkoztam ezen az ötleten:)
hmm...nem szivesen beszélek még erről ha nem baj
Majd jelzem hogy állok:)
Na igen:) most voltam egy könyvkötőnél,sajnos már csak januárra tudják vállalni a borítót:(
De majd értesítelek:)
Szép napot
A naplómat?:))
Lelőném a poént:D
Talán majd egyszer a könyvemet olvashatod:)
Amúgy köszi,rendesek vagytok
Szép napot
Na ez egy jó ötletnek tűnik,utánanézek
Köszi a segítséget mindenkinek:)
word=szövegszerkesztő program a gépeden. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, előbb gyakorolj kicsit a gépeden, hogy mi hol van,mit hogy kell használni, és csak utána csapj bele a net rejtelmeibe, mert eléggé összekuszálódhatnak a szálak-anyukámból kiindulva írom. Szóval, ha még nem ugrik be, hogy mi az a "word",akkor szerintem még ne vágd túl nagy fába a fejszédet.
Sok sikert, és majd mesélj,hogy megy
ui: egyébként vannak tök jó számítógépkezelői tanfolyamok,1-2 hetesek is,egyszerű,gyors,és nem is túl drágák...sztem próbáld ki
pl.:
[link] -n regisztrálj, nyiss naplót, utána be tudod állítani, hogy ne legyen nyilvános. attól kezdve csak te olvashatod.
Hát azért kérdezlek Titeket,mert nem tudom.Nem akarom netre tenni,csak magamnak,de még úgy sem tudtam hogyan kell.
Az addig rendben,hogy csinálok egy mappát...de mi az,hogy írd wordbe? Bocsi ha értetlen vagyok
a freeblogot úgy tudom be lehet állítani, hogy ne legyen nyilvános...
De amúgy ha nem akarod hogy nyilvános legyen, akkor minek teszed ki netre? Csinálj egy mappát és írd wordbe... Gépen van, nem füzet és nem látja a világ:)
leírnád nagyvonalakban,hogy hogyan?
köszi
köszi,próbálkozok,bár azt sem tudom hogy kezdjem
azért nézelődöm,hátha sikerül
olyan nicns nagyon...ill a messengeren keresztül írhatsz,és ott külön-elég bonyolult-engedélyezési rendszer van. a Net nagyrészt nyílvános...szóval,rejtetten nem nagyon tudsz-már ami az én ismereteimet illeti. Én írok blogot-messengeren-és ott kell engedélyeztetni,de macerás a beállítás,és nem is vagyok benne biztos,hogy siekrült...így inkább hagytam,hogy mindenki lássa-ez a tuti.
Akkor pedig az előttem szólóhoz had csatlakozzak: doksikba írd saját gépre
egyébként:)
"vicces vagy" megjegyzésre had reflektáljak:)-ha nem írod le pontosan a kérdést, elég könnyen félre lehet érteni:P
ui: jótanács a netezéhez: használj hangulat jeleket, úgy könnyebb lesz megérteni a mondandód lényegét:P
vicces vagy
nemrég kezdtem netezni
olyan naplót szeretnék,amit csak én olvashatok,senki más
ja és itt,nem füzetben
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan lehetne bebeszélni magamnak, hogy örüljek az életnek, mikor csak azt várom, mikor telik már le?
- Direkt csinálja, vagy csak bebeszélem magamnak?
- Felmondtam május 11-től a melómból. Csak a tb-t kell magamnak fizetni vagy van más is? A nyugdijat ugye nem kell?
- Ha csak magamnak főzök, mindig elrontom, biztos mert nem...
- Tudok több naplót is létrehozni magamnak? Hogyan?