Ha csak magamnak főzök, mindig elrontom, biztos mert nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
1. Ilyen nincs. Aki "dolgozik" hibazik. Az ontelt f4szfejek mondanak ezt, nem a jok vagy profik.
2. A soval lehet legjoban agyonverni az etelt.
Latatlanba: szamomra tuti nem eheto a foztod.
En az ettermekben is so nelkul kerem a zoldsegeket, krumplit.
Most sozott vajat adunk el, Amit nagyon kell porciozni, mert draga. Haaaat, shown kivul nem tudom, mit tud. Csak sos, ize nyista.
Azt hiszem közben rájöttem, mert én azt iszom legtöbbször.
Annyi kozom van a kiirohoz, mint neked. Egy temarol beszelhetunk egy netes forumban.
Szoval, neked mi bajod van?
Nem értem mi a bajon a 2. hsz-emmel, azt nem neked írtam, hanem FI-nek!
Hogy te mit csinálsz a saját lakásodban, és hogyan, kit kínálsz meg a saját főztödből, most nem téma. Kár volt felkapnod a vizet!
A takaritos forumban is volt hadonlo valasz.
Nem eleg a munkahelyi, egyeb stressz? Otthon is meg paraztassa magat az ember, hogy valaki raront, es mit fog gondolni? Hozzam, aki kepes spontan beesni, az nem akad fent, ha egy kicsit kupit van,ert nem volt idom, vagy ordenare kaosz, mert szet vagyok csuszva.
A foztom meg mindenki szereti, akit eddig etettem. Az barmikor megesik, hogy valami nem jol sikerul.
Elozo heten egy bnom atjott vacsizni. Elozo nap megfoztem a levest, csak vmit masnap adtak hozza. Egy 20-30 percent akartam meg fozni, aztan lefekudtem addig ostoba sorozattal roncsolni az agyam. Elaludtam, es a fustjelzore keltem csak. Egy vastag koksz
allagu reteg maradt a fazekban, amit meg mindig nem sikerult kisikalni :D A Frankie kis cook-a-leekie, akit elore beharangoztam, osszedobtam egy salatat kolbasszal. Nem tragedia az ilyesmi.
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan lehetne bebeszélni magamnak, hogy örüljek az életnek, mikor csak azt várom, mikor telik már le?
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Már évek óta kinéztem magamnak egy bak férfit és ő is engem... nézegetjük egymást, de nem tesz semmit. Megtegyem az első lépéseket? (rák nő)
- Gyönyörű női szandált vettem magamnak, jól megy a...